«Αποκλειστική υπαιτιότητα της διοίκησης της Καλαμάτας»

O Λεβαδειακός κέρδισε την έφεση για τις κάρτες υγείας της Καλαμάτας, φέρνοντας νέα δεδομένα στην βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, με τη «Μαύρη Θύελλα» να περνά στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση της να ξεκαθαρίζει ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Οι Βοιωτοί δεν άφησαν αναπάντητα τα όσα αναφέρει η Καλαμάτα, στέλνοντας το δικό τους αιχμηρό μήνυμα και καλώντας την ομάδα της Μεσσηνίας να αναλάβει τις ευθύνες της.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:
Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και η Διοίκησή της κατανοούν απολύτως την ανάγκη αναζήτησης μιας δικαιολογίας εκ μέρους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ για την τιμωρία της ομάδας τους από δική της αποκλειστικά υπαιτιότητα, όπως αντίστοιχα συνέβη και το καλοκαίρι με τη μη αδειοδότησή της.

Συμφωνούμε παραλλήλως μαζί της για τα όσα υποστηρίζει περί υγιούς ανταγωνισμού, που περιλαμβάνει όμως αναγκαίως και την τήρηση των κανονισμών που καθορίζουν τους όρους διεξαγωγής των αγώνων.

Ειδικότερα μάλιστα εκείνους τους όρους, για τους οποίους την ευθύνη έχουν οι διοικήσεις των ομάδων. Όταν παραβιάζεις τους κανονισμούς ανταγωνίζεσαι άνισα και αθέμιτα τον αντίπαλο. Αυτό ακριβώς έκανε η Διοίκηση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Ας αναλογιστεί λοιπόν τις ευθύνες της και να μη στρέφεται σε βάρος των αντιπάλων της και των δικαιοδοτικών οργάνων, που εφαρμόζουν τους κανονισμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις