Να συνεχίσει το ΝΙΚΗφόρο σερί με Αλμωπό (pregame)

Με στόχο να κατακτήσει ακόμη τρεις βαθμούς και να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, η Νίκη θα παραταχθεί σήμερα (26/03) στις 14:45, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας.

Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια. Βρίσκεται στην 5η θέση με 38 βαθμούς και θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να ανέβει περισσότερα σκαλοπάτια, εκμεταλλευόμενη «στραβοπατήματα» της Ξάνθης και της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Χωρίς τον Ροχάνο

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντόνιο Ροχάνο που είναι τραυματίας, όπως και τον Στοΐνοβιτς που θα αγωνιστεί με την Κ20. Οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή της Νίκης Βόλου είναι οι εξής: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Κάσσος, Πάνος, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Γκαρσία, Βασιλείου, Τζιώρας, Κουσκουνάς, Βλαχομήτρος

Αήττητος για έξι παιχνίδια ο Αλμωπός

Όπως η Νίκη Βόλου έτσι και ο Αλμωπός βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, έχοντας έξι σερί παιχνίδια αήττητος με απολογισμό δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Με 31 βαθμούς φιγουράρει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να «κλειδώσει» την παραμονή το συντομότερο δυνατό. Στα 11 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί εκτός έδρας μετρά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ενώ διαθέτει στις τάξεις του και τον δεύτερο σκόρερ του Βορείου Ομίλου, τον Χρήστο Ρόβα. Ο επιθετικός του Αλμωπού έχει σημειώσει τα 17 από τα 32 τέρματα της ομάδας του.

Ζαμπαλάς από την Ήπειρο

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Σπύρος Ζαμπαλάς από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Φώτης Καμπερίδης (Καβάλας) και Αλέξανδρος Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μπούμπας, επίσης από τον σύνδεσμο Ηπείρου, και παρατηρητής ο κ. Δημήτρης Γκάγκας από τη Λάρισα.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Σκεπαστή κερκίδα: 15 ευρώ
Χώρος VIP: 25 ευρώ

Τα εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο του Σταδίου, στην Α’ Πεζογέφυρα.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας)”.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις