Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου κόντρα στην Καβάλα (pregame)

Αγώνα χωρίς αύριο δίνει σήμερα (27/3, 14.45) ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζοντας την Καβάλα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Απόλλωνα Πόντου δεν έχουν περιθώρια για απώλεια βαθμών σ’ ένα ματς που οι βαθμοί μετρούν “διπλοί” καθώς οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση ήττας θα αποτελέσουν, κατά πάσα πιθανότητα, την πρώτη ομάδα που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά είναι αποφασισμένο να μην πετάξει την ευκαιρία και να κερδίσει την Καβάλα ώστε να κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του. Στα θετικά η επιστροφή του Όσκαρ Σιαφά από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα, όπως και του Ξύδα που είχε ειδική άδεια. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου που αναμένεται να είναι δυναμική.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Νάνι, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου. Εκτός έμειναν οι Κόκας, Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Ασαμόα, Κόμνος, Χατζής Φουρίκης, Ρηγόπουλος και Πέλκας.

Όλα για όλα αλλά χωρίς τον Νούρι η Καβάλα

Χωρίς τον Αλεξάντερ Νούρι στον πάγκο θα παραταχθεί η Καβάλα σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε την απομάκρυνσή του. Ο Αλεξάντερ Χαντιτάγκι διεμήνυσε στους παίκτες πως εφόσον η ομάδα δεν κάνει τρεις νίκες στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, τότε ο στόχος της παραμονής δεν μπορεί να επιτευχθεί και θα υπάρξουν αποδεσμεύσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του ισχυρού άνδρα της Καβάλας που δίνει και το στίγμα του σημερινού αγώνα από πλευράς φιλοξενούμενων: “Έχουμε 3 πολύ σημαντικά παιχνίδια τις επόμενες 12 μέρες. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στη Super League 2, πρέπει να κερδίσετε και τα 3 παιχνίδια. 3 Παιχνίδια, 9 βαθμοί!

Αν δεν κερδίσουμε και τα 3 παιχνίδια, η σεζόν μας τελείωσε. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Κάθε ελπίδα, εμπιστοσύνη και σιγουριά που σας έδειξε η όμορφη πόλη της Καβάλας, οι φίλαθλοι της και εγώ, θα τελειώσει!”
Αναστασόπουλος από τη Χαλκιδική στη Νεάπολη

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Νίκος Τοροσιάδης (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Γιώργος Λάμπρου, από την Εύβοια, και παρατηρητής ο κ. Γιώργος Λιανός από τη Βοιωτία. Ο κ. Αναστασόπουλος δεν έχει σφυρίξει ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου, στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις