Βοσνιάδης: «Η δεύτερη πιο μέτρια παρουσία μας»

Από τύχη η Νίκη δεν “πέταξε” βαθμούς με τον Αλμωπό Αριδαίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Αριδαίας αποτελεί ένα καλό μάθημα που πρέπει όλοι να πάρουν γρήγορα ώστε να μην εμφανιστεί στο μέλλον ανάλογη εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Το σημερινό κέρδος είναι οι τρεις βαθμοί. Ίσως η δεύτερη πιο μέτρια παρουσία μας σ’ όλο το πρωτάθλημα. Για 30’ δεν ήμασταν στο γήπεδο. Ήμασταν δεύτεροι σε όλα. Δεύτεροι στις μπάλες, στις μονομαχίες, στο να ξαναπάρουμε τις μπάλες… σε όλα δεύτεροι. Από τη δικιά μας νωθρότητα ο αντίπαλος πίστεψε στο αποτέλεσμα, του δώσαμε εμείς το δικαίωμα και από τη νωθρότητά μας του δώσαμε και ένα εύκολο πέναλτι. Το ότι δεν χάθηκε το παιχνίδι σήμερα και να πεταχτούν τρεις βαθμοί και να χάσουμε και το σερί μας είναι από καθαρή τύχη.

Δεν πρέπει να κρυβόμαστε στις κακές μας, ούτε να πηγαίνουμε τα προβλήματα αλλού. Ήμασταν όλοι σε κακή μέρα, λίγες φορές βάλαμε την μπάλα στην περιοχή με τον τρόπο που σχεδιάσαμε, ενώ είχαμε ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα στις πλευρές κι ενώ είχαμε βάλει όλη την διαδικασία στις προπονήσεις για να φέρουμε τη μπάλα σ’ αυτούς τους χώρους γρήγορα με τις αλλαγές και να παίξουμε δύο εναντίον ενός και να βάλουμε στοχευμένα την μπάλα στη περιοχή σε πολύ κόσμο, δεν το κάναμε ποτέ. Μία φορά το κάναμε σκοράραμε. Πήγε η μπάλα απ’ την πλευρά του Κάσσου σωστά.

Ήρθε το γκολ, λέγαμε πως θα μας ηρεμήσει, είπαμε πράγματα στο ημίχρονο, αλλά το άσχημο είναι ότι στο ξεκίνημα πάλι ο Αλμωπός έκανε διπλή ευκαιρία. Κάτι έπρεπε να κάνουμε. Απ’ τη στιγμή που δεν πηγαίναμε όπως πρέπει, αλλάξαμε σχηματισμό, κάναμε πράγματα ώστε να ήμαστε πιο δεμένοι αμυντικά. Μας δόθηκε η δυνατότητα στο τέλος να τελειώσουμε το παιχνίδι κι εκεί όμως κάναμε λάθος. Φύγαμε τρεις παίκτες, περάσαμε το κέντρο μόνοι μας αλλά δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ.

Αυτά είναι μαθήματα που πρέπει να τα πάρουμε γρήγορα για να μη τα ξαναδούμε μπροστά μας. Σίγουρα είναι «καμπανάκι» για εμάς αυτή η παρουσία. Μεγάλο μάθημα το σημερινό για όλους μας, να το πάρουμε και να  πάμε σωστά και μέχρι το τέλος να μην έχουμε από τέτοιες συμπεριφορές κακά αποτελέσματα.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Αλμωπό που ήταν η ίσως η μόνη ομάδα που εδώ μέσα πραγματικά μας δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα. Να βρουν κι αυτοί τους βαθμούς στη συνέχειά τους για να φτάσουν κι αυτοί στον στόχο τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήρθε. Συνεχίζουμε ήρεμα, έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις