Βοσνιάδης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Εμάς πέρυσι δεν μας βοήθησε κανείς»

Ειδική αναφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά από σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με τον Αλμωπό. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου είπε με νόημα πως την ομάδα του την περσινή περίοδο δεν τη βοήθησε κανείς, δίνοντας το στίγμα για το βολιώτικο clasico την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέκου Βοσνιάδη όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr: 

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς αυτό το παιχνίδι αυτό και τι σημαίνει και για την άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή ο αντίπαλος έχει το πρόβλημα για να σώσει την κατηγορία. Ότι έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια, με όσους αντιπάλους παίξαμε το ίδιο θα κάνουμε κι εκεί. Θα δώσουμε τη μάχη μας.

Εμάς πέρυσι δεν μας βοήθησε κανείς, μας κυνηγούσαν όλοι, πουθενά δεν πήγαμε και με αδιάφορη ομάδα να παίζει διαφορετικά. Έχω τον λόγο μου που το λέω, ας το καταλάβουν όλοι. Μας κυνηγούσαν «θεοί και δαίμονες» και σωθήκαμε στο 90’ μέσα στην Επισκοπή. Εμείς τη δουλειά μας και την ομάδα μας. Να παίξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και βλέπουμε παρακάτω».

Για αν ο Ροχάνο θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι: «Ο Ροχάνο δεν θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θέλουμε να το προστατέψουμε γιατί από τη θέλησή του να γυρίσει στο γήπεδο, που το κάνει πολλές φορές κρύβοντας πράγματα, το πληρώνουμε τώρα, πρέπει να αποθεραπευτεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις