Πρόκριση στον τελικό Πανθεσσαλικού για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Β. (photos)

Την πρόκρισή του στον διπλό τελικό του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος μπάσκετ κορασίδων εξασφάλισε ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού και στον 2ο ημιτελικό επιβλήθηκε στο ΕΑΚ Βόλου της Ολυμπιάδας Λάρισας με σκορ 67-26. Οι νεαρές «ερυθρόλευκες» έφτασαν στον θρίαμβο, με όπλο κυρίως την καταπληκτική τους άμυνα, αφού συνολικά δέχθηκαν μόλις 26 πόντους. Η αξιόμαχη ομάδα της Ολυμπιάδας, στο πρώτο μέρος ακολουθούσε στο σκορ. Στην επανάληψη όμως έχασε εύκολα από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Οι κόουτς και των δύο ομάδων, έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή τους, ενώ το ματς παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι οι οποίοι στο τέλος χειροκρότησαν τις αθλήτριες και των δύο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σε διπλό τελικό με τους Αετούς Λάρισας με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας.

Διαιτητές: Παπαγιώτης, Γεωργοσόπουλος

Δεκάλεπτα: 14-5, 32-17, 49-24, 68-26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Ράπτη 5, Νιφόρου 2, Σιουμουρέκη 24 (1), Λογοδότη 2, Καραστάθη 14, Κοτοπούλη 18, Πολύζου 3, Δαλαμάγκα 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Νταουντάκη-Τίμπας): Σακίτα 5, Αγγελακοπούλου 11 (1), Καραμίχου 2, Ανδρεοπούλου 2, Γκόγκα 2, Μακρή, Νικολακάκου, Βουβουσιώτη 4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις