Από το… θαύμα στην κατάρρευση!

Κοντά στο… θαύμα και τον βαθμό έφτασε η ομάδα της Παναχαίκής των 13ων παικτών, όμως στο τέλος κατέρρευσε και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-1 στην Πάτρα από τον Πανελευσινιακό.

Οι γηπεδούχοι, που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταθούν στο ύψος τους, έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ, με τον Βάιτζερ να κάει το 1-0 στο 12′ και τον Γιαννιτσάνη να διπλασιάζει τα τέρματα της Ελευσίνας μόλις στο 19′.

Παρόλα αυτά, είχαν απάντηση και μείωσαν στο 42′ με τον Τρίγκα, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μουκίδη στο 51′, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Αντ’ αυτού, ήρθε το 3ο γκολ της Ελευσίνας, στο 73′ με τον Γιαννιτσάνη και πάλι, βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα για αποτέλεσμα.

Μάλιστα, 3 λεπτά αργότερα, ο Κυζιρίδης έκανε το 1-4, με τον Λαμπρόπουλο να αντικρίζει κόκκινη κάρτα στο 81′, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα κυρίως για το επόμενο ματς, όπου θα απουσιάζει, αφήνοντας την ομάδα του με 12 μόλις ένα παίκτη στον πάγκο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Ρόκας (62′ Παπανικολάου), Τρίγκας, Χαρτσιάς.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Ανδρίκος, Βουρβαχάκης (20′ Αρβανίτης), Τσολακίδης, Παληγεώργος, Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Γιαννιτσάνης, Βαϊσχάιμερ (51′ Kωνσταντινίδης).

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις