Απάντηση στον Κούγια από Πιερικό: «Ήθελε να του ανοίξουμε τα πόδια;»

Μέσω του γενικού του αρχηγού απάντησε ο Πιερικός στον Αλέξη Κούγια που επιτέθηκε στον Γιώργο Βαζάκα μέσω δήλωσής του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ.

Ο Μπάμπης Πεΐδης αρχικά δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη δήλωση Κούγια και στη συνέχεια απάντησε:

Το απόσπασμα από τη δήλωση Κούγια: “Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι ότι και να κάνουν, όσους διαιτητές από την Κοζάνη, από την Πιερία, από την Πέλλα και από την Θεσσαλονίκη και αν ορίζουν, όσα μαϊμού πέναλτι και οφσάιντ να κερδίσει η Βέροια, στο τέλος η ομαδάρα μας θα θριαμβεύσει και ας παίζουμε εμείς σε κάθε παιχνίδι τον πόλεμο της Ουκρανίας για να κερδίζουμε και οι άλλοι να παίζουν φιλικά”.

Η απάντηση Πεΐδη: «Ας πει κάποιος τον … κύριο Κούγια, ότι κι εμείς κάθε Κυριακή παίζουμε μια κατηγορία. Τι ήθελε να του ανοίξουμε τα …πόδια να περάσει?

Όσο γι’ αυτά που λέει για τον προπονητή της ομάδας μας και τα παιδιά που έπεφταν κάτω, προφανώς για …ψάρεμα ήταν αυτός ή ήταν σε άλλο γήπεδο ο άνθρωπος αφού δεν είδε ότι χάσαμε με τράβηγμα τον Γιαλαμίδη από το παιχνίδι, έβγαλε τον ώμο του ο Φωκαΐδης, έπαιζε με θλάση ο Κανούλας και παραπατούσε από το χτύπημα που δέχθηκε ο Τζήμας χαμηλά στο πόδι του.

Πόσο μπορεί να μικρύνουν μια μεγάλη ομάδα, τόσο μικροί άνθρωποι…»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις