Παραιτήθηκε από την Παναχαϊκή ο Σταθόπουλος

Ο Στάθης Σταθόπουλος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής.

Την παραίτησή του από τον πάγκο της Παναχαϊκής ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Οι Αχαιοί ηττήθηκαν 4-1 και ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

Ο 57χρονος έκατσε στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» σε 8 ματς πρωταθλήματος και είχε απολογισμό 1 νίκη – 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Προφανώς δεν άντεξε να δουλεύει υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν στην ομάδα της Πάτρας και πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει.

Μεταξύ άλλων ο Σταθόπουλος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά την αποτυχία να γίνουν μεταγραφές, έστω και με ερασιτέχνες παίκτες, αλλά και να γυρίσει η ομάδα στην Αγυιά, νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Είχα υποσχέσεις ότι θα γίνουν όλα αυτά, όμως δεν έγιναν»

«Πρώτα απ’ όλα να πω ένα μεγάλο συγγνώμη γι’ αυτό που εγινε. Δυο μήνες δεν έχω μιλήσει, όμως σήμερα θα το κάνω. Προσπάθησα από την πρώτη ημέρα να έχει ηρεμία η ομάδα και νομίζω πως με βάση τα δεδομένα, πριν από την έναρξη του αγώνα φτάσαμε σε ενα ικανοποιητικό επίπεδο. Μετά την αποτυχία να γίνουν μεταγραφές, έστω και με ερασιτέχνες παίκτες, αλλά και να γυρίσει η ομάδα στην Αγυιά, νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Είχα υποσχέσεις ότι θα γίνουν όλα αυτά, όμως δεν έγιναν.

«Κατά την άποψη μου δεν βγαίνει η χρονιά με αυτό τον αριθμό ποδοσφαιριστών και δεν γνωρίζω αν θα μείνει ως έχει καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ίσως ορισμένοι αποχωρήσουν»

Κατά την άποψη μου δεν βγαίνει η χρονιά με αυτό τον αριθμό ποδοσφαιριστών και δεν γνωρίζω αν θα μείνει ως έχει καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ίσως ορισμένοι αποχωρήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, για τη συνεργασία αλλά και τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε. Δεν αξίζει στην Παναχαϊκή αυτό που ζει σήμερα.

Θέλησα να έρθω για πολλά χρόνια, όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα, δεν μπορώ να υποκαταστήσω την διοίκηση η οποία θα πρέπει να μου δώσει όπλα και να προστατεύσει την ομάδα. Περίμενα από την διοίκηση μια τοποθέτηση για το θέμα των δελτίων και δεν είδα. Αποχωρώ λοιπόν από την ομάδα».

flnews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις