«Πέρσι ήμασταν μόνοι μας, φέτος με 47 άτομα είμαστε για Champions League» (photos)

Η συνάντηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τους γονείς των αθλητών των τμημάτων των ακαδημιών πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη, 2/3), στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ». Εκτός από τους γονείς των παιδιών, το «παρών» έδωσαν και άνθρωποι που αγαπούν και άτομα που υπηρετούν το σύλλογο (προπονητές τμημάτων, μέλη του Ερασιτέχνη κτλ). Αρχικά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Νίκος Τσεκούρας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ ακολούθησε ολιγόλεπτο βίντεο με μεγάλες στιγμές της ένδοξης ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου, κυρίως από το χώρο του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καθώς και από δραστηριότητες όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ξανά ο κ. Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ευχαρίστησε αρχικά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ μίλησε και για τις συναντήσεις που είχε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη με εκπροσώπους της ΕΠΟ για να αγωνιστεί η ποδοσφαιρική ομάδα την επόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική χωρίς χρέη. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα σταλεί από την ΕΕΑ στον Ερασιτέχνη σχετικό έγγραφο. Αντίθετα, τόνισε ότι δεν θα θιγούν άνθρωποι, που πρόσφεραν στο σύλλογο και πως δεν θα δημοσιοποιηθούν στοιχεία της ΠΑΕ. Τέλος, ο κ. Νίκος Τσεκούρας αναφέρθηκε στη σύσταση επιτροπής για τη διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ολοκλήρωσε την ομιλία του, προσκαλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμα. Οι συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε, έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και άφησαν ελπίδες ότι ο Ολυμπιακός θα αναγεννηθεί. Αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη, αποτελούμενη από τους κ.κ Μεταφτσή, Κάβουρα και εμένα, συζήτησε με το νομικό τμήμα της ΕΠΟ και τον πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα παίξει τη νέα χρονιά στη Γ΄ Εθνική, χωρίς να αναβιώσουν χρέη του παρελθόντος, εφόσον ο Ολυμπιακός επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες και με την προϋπόθεση να τηρηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες. Το θέμα του Ολυμπιακού θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη, εκτάκτως, στη συνεδρίαση της ΕΕΑ. Περιμένουμε στα μέσα της επόμενης εβδομάδας να μας σταλεί και το σχετικό έγγραφο. Επίσης, είχαμε επαφή και με την κ. Χρυσοβελώνη, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι το θέμα του Ολυμπιακός Βόλου θα το δουν με προσοχή.

Ο αθλητισμός έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό, όμως για να δυναμώσει ο σύλλογος, χρειάζεται μαζική παρουσία και κινητοποίηση. Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μια περιπέτεια, ωστόσο έχουν γίνει συμμαχίες και συναντήσεις και με άλλες ομάδες για να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν πρόκειται να γίνουν μονομερείς ενέργειες και να θιγούν όσοι προσέφεραν στον Ολυμπιακό Βόλου. Θα υπάρξει συνεννόηση με αυτούς τους ανθρώπους, ενώ θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν στοιχεία που να αφορούν την ΠΑΕ. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν συζητήσεις καφενειακού επιπέδου. Το πρόβλημα δεν θα βγει έξω από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Δεν θέλουμε να διχάσουμε.

Όσον αφορά αυτούς που παίζουν πολιτικά παιχνίδια, τους διαβεβαιώνω ότι η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό. Θα παλέψουμε για τον Ολυμπιακό Βόλου, που δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, καθώς υπάρχει και το μπάσκετ, η κολύμβηση, η άρση βαρών, το τζούντο και το βόλεϊ.

Θα ήθελα επίσης να γνωστοποιήσω ότι θα γίνει σύσταση επιτροπής για τη διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων για τα 80 χρόνια ζωής του Ολυμπιακού Βόλου. Πρόεδρος αυτής της επιτροπής θα είναι ο κ. Ιάσονας Χατζής, ενώ τα μέλη της θα προέρχονται από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Έχουμε πολλές ιδέες, όπως π.χ. να γίνουν αγώνες, έκθεση με τρόπαια και εικονογραφημένα αφιερώματα.

Σας καλώ να γίνεται όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη. Τα λίγα από τους πολλούς είναι καλύτερα από τα πολλά του ενός. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου θα δυναμώσει και εσείς θα μπορείτε να συμμετέχετε, να εκφράζετε τους προβληματισμούς σας και να κάνετε προτάσεις».

Στη συνέχεια μίλησαν κατά σειρά οι κ.κ. Ιάσονας Χατζής (ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου), Γιάννης Θεοδωρίδης (αντιπρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου), Νίκος Ρούμπος (εκπρόσωπος του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου), Ζάκος Σαχίνης (εκπρόσωπος του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου).

Τέλος, το λόγο πήρε και πάλι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκος Τσεκούρας, που ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τον κόσμο, που έδωσε το «παρών» στη συγκέντρωση του συλλόγου, ενώ έκλεισε με τη φράση «Πέρσι ήμασταν μόνοι μας, φέτος με 47 άτομα είμαστε για Champions League!».

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των κ.κ. Ιάσονα Χατζή, Γιάννη Θεοδωρίδη, Νίκου Ρούμπου και Ζάκου Σαχίνη θα αναρτηθούν αργότερα στο Goalpost.gr. Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ του Goalpost.gr από τη συγκέντρωση του ξενοδοχείου «ΠΑΡΚ»:





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις