Κούγιας σε Βαζάκα: «Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά»

Πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον προπονητή του Πιερικού και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων. 

Ο Γιώργος Βαζάκας απάντησε στην αρχική δήλωση του Αλέξη Κούγια περί… ψαρά κι ο γνωστός ποινικολόγος κινήθηκε νομικά εναντίον του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Επειδή το πιο υποτιμητικό για έναν άντρα είναι να κρύβει την ηλικία του, να βάφει τα μαλλιά του, να βάζει περούκες και να κάνει πλαστικές εγχειρήσεις, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά».

Αναλυτικά η νέα δήλωση του Αλέξη Κούγια: 

Για όσα σήμερα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιοποιήθηκαν από έναν που δούλεψε προπονητής στην Ηλιούπολη και που πιθανότατα αυτοί του τα υπαγόρευσαν να τα δημοσιοποιήσει, έχω να δηλώσω τα εξής:

Επειδή το πιο υποτιμητικό για έναν άντρα είναι να κρύβει την ηλικία του, να βάφει τα μαλλιά του, να βάζει περούκες και να κάνει πλαστικές εγχειρήσεις, αυτό που τόλμησες να πεις για εμένα και που είναι αδύνατον να το σκέφτηκες εσύ εκεί όπου όλη μέρα ψαρεύεις, θα το πληρώσεις πολύ ακριβά.

Ελπίζω να μην χρησιμοποιήσεις και εσύ τα παιδιά σου ή τα εγγόνια σου για να σε λυπηθώ. Ήδη τρέχει εις βάρος σου η αυτόφωρη διαδικασία.

Το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου γενικότερα, από ένα ατύχημα που είχα με μοτοσυκλέτα όταν ήμουν 18 ετών, είναι γεμάτο από λακούβες, ουλές και χαρακιές και επειδή έμεινα 3 χρόνια στο Νοσοκομείο και έτσι σταμάτησα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, θέλω να τις βλέπω καθημερινά για να θυμάμαι τί έχω τραβήξει και τί ξεπέρασα στη ζωή μου για να σπουδάσω και να επιβιώσω επαγγελματικά και επειδή ντρέπομαι για αυτούς που υποβάλλονται σε πλαστικές εγχειρήσεις και τους κοροϊδεύω δεν έχω κάνει το παραμικρό μέχρι τώρα στα 71 μου χρόνια.

Θέλω να σε δω πώς θα είσαι την ημέρα που θα έρθεις στο Δικαστήριο και την ημέρα που θα πρέπει να μου πληρώσεις την αποζημίωση, όχι μόνο εσύ αλλά και εκείνοι που δημοσιοποίησαν αυτή τη βρώμικη ανακοίνωσή σου.

Και ένα ερώτημα:

Πόσες ώρες την ημέρα ψαρεύεις και πόσες ώρες κάνεις τον προπονητή;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις