Αρσένος για παραμονή Δήμητρας: “Ομάδες που δουλεύουν, ανταμείβονται”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο και της μαθηματικής παραμονής της Δήμητρας στη Γ’ Εθνική, ύστερα από την ισοπαλία που απέσπασε στην Ελασσόνα από τον τοπικό Π.Ο.Ε., πραγματοποίησε στο goalpost.gr, ο προπονητής της ομάδας της Ευξεινούπολης, Στέλιος Αρσένος.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

“Ο στόχος επετεύχθη, με απόλυτα θετικό τρόπο. Αυτό το λέω, διότι, όχι μόνο εξασφαλίσαμε την παραμονή μας, αλλά έχουμε την ευκαιρία, στο τελευταίο παιχνίδι μας, απέναντι στον Θησέα, με ένα “τρίποντο” να τερματίσουμε ακόμα και στην τρίτη θέση. Οι ομάδες που δουλεύουν, ανταμείβονται, έτσι κι η ομάδα της Δήμητρας. Είχαμε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, και πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για τον χρόνο που διέθεσαν, τον προσωπικό τους κόπο και την αγωνιστική πειθαρχία που έδειξαν. Αποτύπωσαν πιστά στον αγωνιστικό χώρο, όλα όσα δουλεύαμε στις προπονήσεις και δικαιωθήκαμε. Η βοήθεια της διοίκησης ήταν σημαντική, ήταν, από την αρχή, μαζί μας, μάς συμπαραστάθηκε, δουλέψαμε μαζί, αποφασίσαμε πως πρέπει κάποια πράγματα να αλλάξουν και το πράξαμε. Ως αποτέλεσμα, η Δήμητρα βρίσκεται σε αυτό το σημείο αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Για ένα χρονικό διάστημα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Πιστεύω πως, αν δεν υπήρχε αυτό το “περίεργο” χρονικό σημείο για εμάς, θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις ακόμα και κάποια υψηλότερη βαθμολογική συγκομιδή και θέση, κάτι που θα φάνταζε ως “όνειρο”. Δεν πειράζει, όμως, κρατάμε την εξαιρετική μας πορεία”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις