Πρωτιά με σούπερ χρόνο για την Φλώρου στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου (pics)

Πρώτη με χρόνο 1:21:13, τερμάτισε η Έφη Φλώρου της Νίκης Βόλου, στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου που διοργανώθηκε την Κυριακή (27/03), στην παραλία του Βόλου. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Αποστολία Τσιτσάκη, επίσης της Νίκης Βόλου, με χρόνο 1:31:15.

Αναλυτικά:

«Έλαμψε με την παρουσία του το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου ο οποίος διοργανώθηκε την Κυριακή το πρωί 27 Μαρτίου 2022 στην παραλία του Βόλου. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη θέση στην πιστοποιημένη για πρώτη φορά διαδρομή του Ημιμαραθωνίου Βόλου κατέλαβε η αθλήτρια μας Έφη Φλώρου με τον απίθανο χρόνο 1:21:13 και την δεύτερη θέση η αθλήτρια μας Αποστολία Τσιτσάκη με χρόνο 1:31:15.

Την πέμπτη θέση στην γενική κατάταξη και την πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία κατέλαβε η αθλήτρια μας Γιώτα Μαστροπαναγιώτη με χρόνο 1:38:50. Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση στον ίδιο αγώνα και των προπονητών μας Παύλου Παρασκευόπουλου και Βάσως Κολλυμένου οι οποίοι τερμάτισαν σε χρόνο 1:50:52 και 2:14:10 αντίστοιχα.

Στον αγώνα των 5χλμ. οι μικρότερες αθλήτριες μας οι οποίες συμμετείχαν κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις ανεβάζοντας πολύ υψηλά τον πήχη στους αγώνες αντοχής. Αναλυτικότερα η Σταυρούλα Παπασακελαρίου κατέλαβε την πρώτη θέση με χρόνο 20:39 και η Μαριλίτα Δεδούση την δεύτερη θέση με χρόνο 21:39.

Ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή τους Παύλο Παρασκευόπουλο ο οποίος δουλεύει σκληρά με τους αθλητές της αντοχής και όχι μόνο και μας κάνει υπερήφανους με τα αποτελέσματα. Επίσης πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες οι οποίες συμμετείχαν στον αγώνα και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό που κάνουν και αγαπούν.

Ο Ημιμαραθώνιος για πρώτη φορά διέσχισε κεντρικές οδούς της πόλης όπως Ιάσονος, Δημητριάδος, Λαμπράκη με εκατοντάδες δρομείς να απολαμβάνουν τον αγώνα σε ένα ανοιξιάτικο πρωινό στον πανέμορφο Βόλο.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση τους!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις