Α’ ΕΠΣΘ (play-off): “Ακάθεκτοι” οι πρωτοπόροι με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στο mini πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας να συνεχίζουν με “τρίποντα” την πορεία τους, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εισιτηρίου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Το Σάββατο, στο “Παντελής Μαγουλάς”, ο Πύρασος νίκησε δύσκολα τον Τοξότη, με σκορ 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οικονόμου, στο 60ο λεπτό. Η ομάδα της Αγχιάλου έφτασε τους 24 βαθμούς και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας της από τη δεύτερη θέση και την Αγία Άννα, που κι εκείνη κέρδισε τον Αίαντα Σούρπης στο “Olimpico”, με 2-1, επίσης το Σάββατο.

Η ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου, που πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης, για τους νικητές, στο 3′ με σουτ και στο 64′ με πλασέ, διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, φτάνοντας τους 20 βαθμούς. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Σούρπης ήταν να μειώσει στο σκορ με τον Χριστέλλο, στο 72′.

Εκπληκτικός ήταν στο Βελεστίνο, την Κυριακή, ο Ρήγας Φεραίος που κέρδισε την Ακρόπολη, με 5-1 και παρέμεινε κι αυτός στο “κυνήγι” της κορυφής, φτάνοντας τους 18 βαθμούς. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Δ. Αγροκώστας (2), Γάρος (2) και Χασάπης. Για την ομάδα του Σέσκλου μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γ. Τσουκάλης.

Τέλος, με εντυπωσιακό τρόπο, ο Αλμυρός “εξαφάνισε” τις όποιες επιδιώξεις του Σαρακηνού για την προσέγγιση της πρώτης θέσης, κερδίζοντάς τον, εκτός έδρας, με 4-1. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη προηγήθηκε με τον Καλαμάτα, με τον ΓΣΑ να απαντά με “καρέ” τερμάτων και “θύτες” τους Χριστοφορίδη, Μπένο και Δρόσο, που σκόραρε δις. Στους 14 βαθμούς, στο -10 από την κορυφή, παρέμεινε ο Σαρακηνός, τους εννιά πόντους έφτασε ο Αλμυρός.

Αναλυτικά η βαθμολογία των play-off:

Πύρασος 24
Aγία Άννα 20
Ρήγας Φεραίος 18
Σαρακηνός 14
Αίας Σούρπης 10
Τοξότης 9
Γ.Σ.Αλμυρού 9
Ακρόπολη 6

Η επόμενη (5η) αγωνιστική των play off (2-3 Απριλίου):

Ρήγας Φεραίος – Αγία Άννα

Τοξότης – Αίας Σούρπης

Πύρασος – Σαρακηνός

Ακρόπολη – ΓΣ Αλμυρού

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις