Ι. Χατζής: «Να πάρουν τη σκυτάλη οι νεότεροι»

Ένας εκ των κορυφαίων παραγόντων του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Ερασιτέχνη με τους γονείς των αθλητών των τμημάτων των ακαδημιών. Ο Ιάσονας Χατζής αναφέρθηκε για τη δύναμη και τη μοναδική ελπίδα του Ολυμπιακού, που είναι ο κόσμος του, αλλά και για την προσφορά του συλλόγου στα δρώμενα της πόλης, ενώ τόνισε πως οι νεότερη πρέπει να οδηγήσουν την ομάδα στην επόμενη μέρα. Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός πάντοτε είχε ανθρώπους με μεγάλη οικονομική ευρωστία και οδηγούσαν τον σύλλογος στις επιτυχίες. Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και δεν υπάρχουν, πλέον, οι οικονομικοί παράγοντες να σηκώσουν το φορτίο.
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και η δύναμή του είναι ο κόσμος. Εάν προσπαθήσουμε όλοι και μεγαλώσουμε αυτόν τον σύλλογο, γίνουμε όλοι μέλη του Ερασιτέχνη, ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο.
Δεν χρειάζεται να σας πως τι έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός στην πόλη του Βόλου και στα παιδιά που αθλούνται στα τμήματα που καλλιεργεί, αποτρέποντάς τα από τις άσχημες επιρροές της εποχής.
Περιμένω από εσάς, οι οποίοι είστε νεότεροι, να συνεχίσετε να βοηθάτε τον σύλλογο, να πάρετε τη σκυτάλη, να δημιουργήσετε τον νέο Ολυμπιακό, πιο καθαρό, πιο δυνατό, για να μπορέσει να συνεχίσει την ιστορία του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις