“Παρελαύνει” η Νίκη στο Β’ γύρο – Η εντυπωσιακή της συγκομιδή και το αήττητο 1,5 μήνα!

Η Νίκη Βόλου κέρδισε και τον Αλμωπό Αριδαίας, το περασμένο Σάββατο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε κακή αγωνιστική ημέρα, και συνέχισε την… “ξέφρενη” πορεία της στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Οι κυανόλευκοι έχουν δώσει εννιά αναμετρήσεις, για το δεύτερο “μισό” του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς, με πέντε νίκες, απέναντι σε Απόλλωνα Πόντου, Πιερικό, Θεσπρωτό, Καβάλα και Αλμωπό, τρεις ισοπαλίες, κόντρα σε Ηρακλή, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ξάνθη και μόλις μία ήττα από την Βέροια, στο Νομό Ημαθίας. Παράλληλα, έχει δέκα γκολ ενεργητικό και μόλις τρία παθητικό.

Το πλέον αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Νίκη συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα από τις 16 Φεβρουαρίου και την ήττα της από την πρωτοπόρο ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη στη Βέροια. Επτά παιχνίδια και 40 ημερολογιακές ημέρες, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν έχει γνωρίσει άλλη ήττα, αποδεικνύοντας πως είναι ένα από τα πιο “φορμαρισμένα” σύνολα του πρωταθλήματος και των δύο ομίλων, πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού.

Στο πλαίσιο αυτού, η Νίκη ανέβηκε, ύστερα από πολύ καιρό, στην τέταρτη θέση του Α’ Ομίλου και “κοιτάει” τριάδα, ούσα μόλις ένα “τρίποντο” μακριά από την Αναγέννηση Καρδίτσας, την οποία “έχει”, φυσικά, και στην ισοβαθμία, καθώς την έχει κερδίσει στο Βόλο, ενώ το παιχνίδι στην Καρδίτσα, μεταξύ των δύο ομάδων, είχε λήξει ισόπαλο.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις