Ν. Ρούμπος: «Υπεύθυνη στάση από τα μέλη του Ερασιτέχνη»

Ο Νίκος Ρούμπος μίλησε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου με τους γονείς των αθλητών των τμημάτων των ακαδημιών. Ο εκπρόσωπος του τμήματος κολύμβησης αποκάλυψε το μοντέλο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος για να γίνει γνωστό το συγκεκριμένο τμήμα της ομάδας, ενώ τόνισε πως τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη κράτησαν υπεύθυνη στάση για τη συνέχεια του Ολυμπιακού. Αναλυτικά:

«Υπήρχε υποδομή για τις μικρές ηλικίες, όμως θέλουμε να προχωρήσουμε σε άλλο μοντέλο για να κάνουμε τον Ολυμπιακό Βόλου γνωστό στο χώρο της κολύμβησης. Οργανώνουμε τα τμήματα, όπως ορίζει ο ΚΟΕ. Από πέρσι παρουσιάζουμε αυξητική τάση, καθώς έρχονται συνεχώς νέα παιδιά. Θέλουμε να έχουμε ένα σταθερό προπονητικό τιμ για να υπάρχει συνέχεια, δηλαδή οι αθλητές να παραμένουν και οι γονείς να βλέπουν προοπτική. Θα καταθέσουμε τη νέα χρονιά σχέδιο στην ΚΟΕ για τη διεγαγωνή ενός τουρνουά υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, με απώτερο στόχο και τη διοργάνωση πανελλήνιου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Βόλου για τη σχέση κατανόησης και εμπιστοσύνης. Όσον αφορά τη συμπλήρωση των 80 χρόνων του συλλόγου θα κυκλοφορήσει επετειακό υλικό.

Όλο αυτό το διάστημα τα μέλη του Ερασιτέχνη κράτησαν υπεύθυνη στάση για τη συνέχεια του Ολυμπιακού, καθώς προστάτευσαν τους γονείς των αθλητών και τα τμήματα του συλλόγου, ώστε να μην συμπαρασυρθούν από το πρόβλημα της ΠΑΕ. Θέλω να τονίσω πως κανένα μέλος από το ΔΣ του Ερασιτέχνη δεν δέχθηκε κρούση ή συναντήθηκε με πολιτικό πρόσωπο για να οδηγήσει την ομάδα σε άλλους δρόμους.

Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουνε ότι αναζητούμε χορηγούς για να βοηθήσουν δύο πολύ καλούς αθλητές του τμήματος κολύμβησης να πάρουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

Η προσωπική μου άποψη για να γίνει ο Ολυμπιακός Βόλου ένα σύγχρονο club είναι πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο, που θα στεγάσει τα αθλήματα του συλλόγου, διότι αυτό είναι που θα προσελκύσει τον κόσμο. Επίσης, μια ισχυρή λαϊκή βάση θα δώσει άλλη δυναμική στο σύλλογο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις