Άγγλος έπιασε 18/18 στο στοίχημα κι έγινε πλούσιος με δύο λίρες δελτίο!

Αν έχεις τύχη διάβαινε, αλλά κάποιοι εκεί έξω έχουν περισσότερη τύχη απ’ όση φανταζόμαστε. Ένας παίκτης στοιχήματος τα διέλυσε όλα. Με μόλις δύο λίρες κέρδισε μισό εκατομμύριο σε δελτίο που συμπεριέλαβε 18 ματς. Τέσσερα από τα γκολ που επαλήθευσαν το ποντάρισμά του σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις.

Άλλοι χάνουν over 2,5 με 1-1 από το 10′, άλλοι χάνουν άσους που είναι 3-0 στο ημίχρονο και άλλοι βρίσκονται στην άλλη πλευρά της ιστορίας. Στο στοίχημα εκτός από γνώσεις θες και τύχη, αλλά ένας παίκτης στην Αγγλία είχε λίγη παραπάνω και έγινε πρωταγωνιστής μιας αδιανόητης ιστορίας.

Το σκηνικό έλαβε χώρα στην Αγγλία από έναν φίλο του ποδοσφαίρου. Ο μεγάλος νικητής πόνταρε μόλις δύο λίρες. Τώρα μεγάλος νικητής με δύο λίρες ποντάρισμα γίνεται; Κι όμως γίνεται.

Ο παίκτης επέλεξε 18 παιχνίδια που περιλάμβαναν παιχνίδια της League One Αγγλίας, της League Two και ορισμένα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων. Η απόδοση από τις επιλογές του έδινε γινόμενο 254. “Είδε όνειρο” που λέμε.

Ο μεγάλος νικητής τίναξε στο τέλος την μπάνκα, αφού κέρδισε λίγο παραπάνω από μισό εκατομμύριο λίρες, με δεδομένο ότι και τα 18 πονταρίσματά του επαληθεύθηκαν. Μάλιστα το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως στις καθυστερήσεις των αγώνων σημειώθηκαν 4 τέρματα που χρειαζόταν για ν’ αναδειχθεί νικητής. Δύο μπήκαν στο 95’, ένα στο 92’ και ένα 90’.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας που έλαβε και πλήρωσε το ποντάρισμα είναι “δίχως αμφιβολία το καλύτερο ποντάρισμα που έχει δει ποτέ”.

Τελευταίο ματς που περίμενε ήταν ο άσος της Μαυριτανίας κόντρα στη Μοζαμβίκη. Δείτε πώς έγινε το 2-1.

Τα παιχνίδια που πόνταρε ο νικητής:

Η Ισπανία να κερδίσει την Αλβανία
Η Ολλανδία να κερδίσει τη Δανία
Το Κατάρ να κερδίσει τη Βουλγαρία
Η Αγγλία να κερδίσει την Ελβετία
Η Γερμανία να κερδίσει το Ισραήλ
Η Κόλτσεστερ να κερδίσει την Τρανμίρ
Η Μάνσφιλντ να κερδίσει την Όλνταμ
Η Πορτ Βέιλ να κερδίσει τη Σάτον
Η Χάρογκεϊτ να κερδίσει τη Σκάνθορπ
Η Νορθάμπτον να κερδίσει τη Χάρτπουλ
Η Σάλφορντ να κερδίσει τη Γουόλσολ
Η Τζίλιγχαμ να κερδίσει την Άκρινγκτον
Η Κέμπριτζ να κερδίσει τη Γουίμπλεντον
Η Τσάρλτον να κερδίσει τη Ντονκάστερ
Η Ίπσουιτς να κερδίσει την Πλίμουθ
Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ να κερδίσει την Τσέλτεναμ
Η Σρούσμπερι να κερδίσει τη Λίνκολν
Η Μαυριτανία να κερδίσει τη Μοζαμβίκη

Πηγή: sport24

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις