Στοίχημα: Στο Χορζόφ για την πρόκριση η Σουηδία

Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με σπουδαίες αναμετρήσεις που κρίνουν τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο και δυνατές φιλικές αναμετρήσεις. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει και θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το Πολωνία – Σουηδία, που μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου, ενώ στο Betarades.gr μπορέιτε να βρίσκετε καθημερινά και προγνωστικά μπάσκετ.

Στην πόλη Χορζόφ η Πολωνία αντιμετωπίζει τη Σουηδία σε μονό τελικό, με τον νικητή να εξασφαλίζει το εισιτήριο για το Μουντιάλ. Στον αποψινό τελικό άνευ αγώνα προκρίθηκε η Πολωνία, καθώς ο ημιτελικός κόντρα στη Ρωσία δεν διεξήχθη ποτέ για τους γνωστούς λόγους, που έχουν να κάνουν με τον πόλεμο στην Ουκρανία. Υπενθυμίζεται ότι η Πολωνία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ένατου προκριματικού ομίλου, στο -6 απ’ την Αγγλία και στο +2 απ’ την Αλβανία. Την Πέμπτη αντιμετώπισε τη Σκωτία σε φιλική αναμέτρηση, απόψε αναμένεται να αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν ο Λεβαντόφσκι, με τους Μίλικ, Σφιντέρσκι και άλλους σημαντικούς παίκτες να είναι τραυματίες.

Από την πλευρά της η Σουηδία κατάφερε στα ημιτελικά να επικρατήσει με 1-0 της Τσεχίας στην παράταση, εξασφαλίζοντας έτσι την παρουσία της στον τελικό. Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης κόντρα σε Γεωργία (2-0 εκτός) και Ισπανία (1-0 εκτός), εκεί τερμάτισε στη δεύτερη θέση και πήρε την πρόκριση για τα μπαράζ. Υπολογίζονται εκ νέου οι Ιμπραΐμοβιτς και Κραφτ, που ήταν τιμωρημένοι στο ματς της Πέμπτης. Τεράστιας σημασίας παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι Πολωνοί έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικές απουσίες, κάτι που περιμένουμε ότι θα τους στοιχίσει στο αποψινό ματς. Περισσότερες λύσεις και χωρίς σημαντικά προβλήματα οι Σουηδοί, έχουν το προβάδισμα για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις