“Νοσοκομείο” ο Ολυμπιακός Βόλου, “στα πιτς” όλη του η αμυντική γραμμή!

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα ταξιδέψει, σε λίγες ώρες, για την Αριδαία, προκειμένου να αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τετάρτης (30/3, 15:00) τον τοπικό Αλμωπό, σε έναν ακόμα “τελικό” παραμονής για τους ερυθρόλευκους κι εκτός από τους βασικούς του στόπερ, Φιλίποβιτς και Στάμου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, ενδέχεται να υπάρχουν ακόμα δύο ακόμα σημαντικές απουσίες από την αποστολή του!

Ο λόγος για τους Θωμά Γραικό και Φίλιππο Σκοπελίτη. Όπως διαδίδουν κύκλοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τα δύο βασικά ακραία μπακ των ερυθρόλευκων αποκόμισαν τραυματισμούς, στο παιχνίδι με την Καβάλα, με τον πρώτο, δεδομένα, να μην υπολογίζεται και τον δεύτερο να κρίνεται, ακόμα, ως αμφίβολος. Η παραπάνω εξέλιξη φέρνει δυνατό… “πονοκέφαλο” στον Τίμο Καβακά, ο οποίος ενδέχεται να παρατάξει την ομάδα του, απέναντι στον Αλμωπό, χωρίς τη βασική αμυντική του τετράδα!

Όλα τα ερωτηματικά του “απουσιολογίου” των ερυθρολεύκων θα απαντηθούν, σε λίγες ώρες, με την ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Αριδαία.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις