Νέες πειθαρχικές διώξεις για «ύποπτα»

Πειθαρχικές διώξεις για προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους και επηρεασμό για χειραγώγηση αγώνα άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου στις ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Ζάκυνθος, Παναχαϊκή και Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα ματς που θεωρούνται «ύποπτα» είναι τα Αχαρναϊκός – Ζάκυνθος (1-0) που έγινε 20 Δεκεμβρίου και Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης (0-2) που διεξήχθη στις 21 Δεκεμβρίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη:

Σε βάρος των ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός και Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των ΠΑΕ Παναχαϊκή και Απόλλων Σμύρνης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Σε βάρος των σωματείων Νέστος Χρυσούπολης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας».