Συνέχεια στις ενστάσεις η Καλαμάτα, με στόχο το πρωτάθλημα!

Με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 94’, η Καλαμάτα άφησε την Κυριακή δύο βαθμούς στη Ζάκυνθο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα (1-1) και σε συνδυασμό με την αφαίρεση βαθμών για τη γνωστή υπόθεση με τις κάρτες υγείας, υποχώρησε στην 5η θέση και στο -8 από τον πρωτοπόρο στον Nότιο όμιλο της Super League 2, Λεβαδειακό.

Στη “Μαύρη Θύελλα” ωστόσο δεν έχουν σηκώσει… λευκή πετσέτα για τον τίτλο και το νομικό επιτελείο βρίσκεται σε εγρήγορση, ώστε να ανατραπεί η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα.

Αρχικά με την προσφυγή στο CAS για να επιστραφούν οι 4 συνολικά βαθμοί που αφαιρέθηκαν για το ματς με το Λεβαδειακό, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ένστασης κατά της Ζακύνθου. Ο λόγος είναι ότι οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν προχθές λιγότερους Ελληνες ποδοσφαιριστές από ότι προβλέπεται στην προκήρυξη.

Για τον ίδιο λόγο μάλιστα έχει καταθέσει ένσταση και η Ρόδος κατά της Ζακύνθου μετά την ήττα με 5-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι στις 8 Μαρτίου. Η ένσταση δεν έχει ακόμα εκδικαστεί.

Ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Πρασσάς είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει τελικά σήμερα σε ένσταση η μεσσηνιακή ομάδα, ενώ για να προσφύγει στο CAS έχει προθεσμία μέχρι τις 24 Απριλίου. Εξυπακούεται ότι αν η ομάδα είναι κοντά στην κορυφή, θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Πηγή: eleftheriaonline

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις