Η απογοήτευση του Βλαχομήτρου στο τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό (pics)

????????????????????????????????????

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αλμωπό Αριδαίας, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ανάμεσα στους κυανόλευκους ποδοσφαιριστές που πανηγύριζαν μία ακόμα νίκη για την ομάδα τους, υπήρχε ένας που έμοιαζε ιδιαίτερα απογοητευμένος.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Βλαχομήτρο. Ο μεσοεπιθετικός της Νίκης πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση και, σε μία από τις τελευταίες φάσεις της, με τον Αλμωπό να έχει βγει στα… “πανιά”, στην προσπάθειά του να ισοφαρίσει, βρέθηκε σε θέση βολής, βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Ντόκιτς. Δίπλα του ήταν, προ κενής εστίας, ο Ξενοφών Πάνος, με τον Βλαχομήτρο να επιλέγει λανθασμένα να τελειώσει μόνος του τη φάση, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Αντιλαμβανόμενος την αγωνιστική του επιπολαιότητα, ο Βλαχομήτρος, με το τέλος της αναμέτρησης, έμοιαζε απαρηγόρητος κι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν κλαίγοντας.

Οι άνθρωποι της Νίκης, βέβαια, έχοντας άποψη για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του Ανδρέα Βλαχομήτρου και την έλλειψη κακής του πρόθεσης στη συγκεκριμένη φάση, έσπευσαν να τον παρηγορήσουν, με πρώτους απ’ όλους, τον γενικό αρχηγό των κυανόλευκων, Αποστόλη Κουφογεώργο, και φυσικά τον προπονητή του, Αλέκο Βοσνιάδη.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις