Πύρασος: Κάλεσμα για τον ημιτελικό με Ρήγα Φεραίο

Η διοίκηση του Πυράσου καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” όπου θα αντιμετωπίσει, την Τετάρτη στις 4 μ.μ., τον Ρήγα Φεραίο, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Αναλυτικά:

“Ώρα Κυπέλλου για την ομάδα μας! Αύριο Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 16:00, στο γήπεδο της Νίκης Βόλου, ο Πύρασος δίνει τον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Αφού η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη απέκλεισε με εύκολες νίκες την ΑΕ 2002, τον Μαγνησιακό και τον Θησέα, ο σύλλογος του Βελεστίνου αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο πριν τη συμμετοχή μας στον τελικό της φετινής διοργάνωσης. Αναμέτρηση νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και πέναλτι εάν χρειαστεί. Σημαντικός αγώνας για τον Πύρασο, απαραίτητη η παρουσία του κόσμου μας, οι φίλαθλοι αποτελούν τον 12ο παίκτη μας!

***Ο άλλος ημιτελικός Σαρακηνός-Αγία Άννα αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid, οπότε εκτός απροόπτου θα έχουμε αναβολή των αγώνων πλέι οφ του Σαββατοκύριακου. Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, την οποία θα κάνουμε γνωστή από το Pyrasos.com”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις