ΕΠΣΘ: «Οι χούντες κάποτε πέφτουν»

Τα θλιβερά γεγονότα της Τούμπας έδωσαν αφορμή στη Διοίκηση της ΕΠΣΘ να στείλει επιστολή σε όλες της Ενώσεις ανά την Ελλάδα, με την οποία καλεί τις διοικήσεις τους να συνδράμουν στον αγώνα κατά όλων όσων έχουν φέρει το ποδόσφαιρο σ’ αυτό το κατάντημα. Η επιστολή:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς, όμως η εικόνα που παρουσιάζει, απαξιώνει το σύνολο όχι μόνο του επαγγελματικού αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εικόνα δεν εκφράζει το σύνολο του φίλαθλου κόσμου, όπως επίσης ούτε και την πλειοψηφία των παραγόντων.

Δυστυχώς οι εκάστοτε κυβερνήσεις, όπως και η σημερινή, δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να δώσουν λύσεις, γιατί προφανώς φοβούνται να αναλάβουν το πολιτικό κόστος.

Πιστεύουμε όμως ότι πλέον, ήρθε η ώρα να πάρουμε αποφάσεις. ‘Ήρθε η ώρα να θέσουμε τους όρους και τις ασφαλιστικές δικλείδες που θα αποτρέπουν σε οποιονδήποτε επιθυμεί να διοικεί το λαοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο, να το χρησιμοποιεί για την εξυπηρέτηση προσωπικών, οπαδικών και οικονομικών συμφερόντων.

Αποτελούν όνειδος για όλους όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, εικόνες όπως οι χθεσινές στο γήπεδο της Τούμπας να κάνουν το γύρο του κόσμου και εμείς να μένουμε αμέτοχοι.

Αναμφίβολα η νοσηρή αυτή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ήρθε η ώρα ο καθένας από εμάς να τοποθετηθεί και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ήρθε η ώρα, να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα, να επιστρέψουν οι οικογένειες στις εξέδρες και να χαιρόμαστε όλοι μας κάθε Κυριακή αυτό που αγαπάμε,

Ελάτε όλοι μαζί με τις αποφάσεις μας να γράψουμε ιστορία.

Απαιτείται η άμεση απομάκρυνση από θέσεις ευθύνης όλων αυτών που εδώ και χρόνια λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου με την ανοχή των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών.

Συνδράμουμε και πρωτοστατούμε στην αλλαγή, και μη ξεχνάτε ότι όλες οι χούντες κάποτε πέφτουν.

Με τιμή

Για την Ε.Π.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Περικλής Στυλ.Λασκαράκης                                                  Μιλτιάδης Καλόγηρος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις