Στο σημείο μηδέν η Παναχαϊκή

Η τραγική αγωνιστική εικόνα και η αδυναμία της διοίκησης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, έχουν φέρει την ομάδα σε οριακή κατάσταση, για άλλη μια φορά φέτος. Ακούστηκε ξανά ο Φυντάνης!

Για μια ακόμα φορά φέτος η Παναχαϊκή βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, καθώς πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση την Τετάρτη, ηττήθηκε εντός έδρας με 4-1 από την Ελευσίνα σε εξ αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Football League και πλέον βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα πλέον έχει μόνο 3 βαθμούς διαφορά από τον Πανελευσινιακό.

Το αγωνιστικό όμως δεν είναι το μοναδικό μέρος που η Πατρινή ομάδα πάσχει, αλλά είναι και το διοικητικό, καθώς τις τελευταίες μέρες η μια «σφαλιάρα» να διαδέχεται την άλλη και η διοίκηση η οποία εκτός από τα σοβαρά λάθη που έχει κάνει, πρέπει να μπορέσει να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση.

Η δήλωση του Ι. Λαμπρόπουλου ότι μερικοί παίκτες δεν έχουν να φάνε, αφενός κηλιδώνει την ιστορική Παναχαϊκή και αφετέρου καταδεικνύει πως τα οικονομικά προβλήματα είναι πιο σοβαρά από όσο φαίνεται.

Έρχονται αποχωρήσεις…
Από την μια τα οικονομικά προβλήματα και από την άλλη το μικρό αριθμητικά ρόστερ για αλλά 19 παιχνίδια, έχουν φέρει την Παναχαϊκή σε πολύ δύσκολη θέση και η διοίκηση θα πρέπει να κάνει κάτι την ώρα που οι πληροφορίες λένε ότι ορισμένοι κοκκινόμαυροι ετοιμάζονται να την… κάνουν.
Οι πληροφορίες λένε ότι μετά το τέλος του αγώνα, ορισμένοι παίκτες (ανάμεσα στους οι Πέδρο-Ρόκας) ενημέρωσαν πως αν δεν εισπράξουν χρήματα άμεσα, τότε θα αγωνιστούν την Κυριακή με τον Πανσερραϊκό και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν από την ομάδα, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν άλλο αυτή την κατάσταση.

Πάντως από το περιβάλλον του Ποτή Τσιριμπή, λεγόταν πως σήμερα-αύριο θα υπάρξουν πληρωμές προς όλους τους παίκτες και πως η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά την πορεία της στο πρωτάθλημα, ενώ για την παραίτηση του Σταθόπουλου λεγόταν πως δεν θέλει να κρατήσει κανένα με το ζόρι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από παίκτες, ενδέχεται να αποχωρήσουν και υπάλληλοι της ΠΑΕ από την ομάδα, δείγμα ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο.

Μέσα σ’ όλα… Φυντάνης!
Αν και ακόμα είναι νωρίς για εκτιμήσεις, οι πληροφορίες λένε ότι πιθανός αντικαταστάτης του Σταθόπουλου θα είναι ο Ηλίας Φυντάνης ο οποίος έχει καθίσει στο πάγκο της 3 ακόμα φορες.

Μάλιστα λέγεται πως τις επόμενες ώρες αναμένεται ραντεβού ανάμεσα στον Ποτή Τσιριμπή και τον Ηλία Φυντάνη για να συζητήσουν λεπτομέρειες και αν όλα πάνε καλά να πιάσει δουλειά, χωρίς ωστόσο να είναι τίποτα σίγουρο.

ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις