Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Πύρασος, 2-1 τον Ρήγα Φεραίο (pics)

Ο Πύρασος είναι ο ένας από τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Ρήγα Φεραίου με σκορ 2-1, σήμερα (30/03) στο «Π. Μαγουλάς».

Οι Αγχιαλίτες άνοιξαν το σκορ στο 35’ με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο να εκτελεί φάουλ από τα πλάγια, ο Τσιλίγκος έχασε τον έλεγχο της μπάλας, καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του. Στο 56’ ο Πύρασος έκανε το 2-0 όταν ο Αραπίτσας διεκδίκησε μία «χαμένη» μπαλιά, την κέρδισε καθαρά από τον αμυντικό του Ρήγα, σέρβιρε στον Φουρκιώτη που δεν είχε κανένα πρόβλημα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τσιλίγκου. Ο Ρήγας μείωσε στο 67’ με κεφαλιά του Νούλα από κοντά, σε ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρόκα.

Οι συνθέσεις

Πύρασος (Σιαμέτης): Τάσσος, Μπόλης, Παπαδόπουλος, Μπασδάνης, Μιχόπουλος, Ζενούνης, Αγιασιώτης, Θεοδωρόπουλος (74’ Ροτζέριο), Ζάχος (92’ Γκαραβέλας), Αραπίτσας (89’ Ρακής), Φουρκιώτης (74’ Καραγιώργος)

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Βουραζέρης, Σταματίου (46’ Δ. Αγροκώστας), Δίντσης (46’ Ρόκας),  Βλιώρας (61’ Χότζα), Γοδενόπουλος, Σουγκάρης (61’ Νούλας), Κόντρα (53’ Τσιακίρης), Καραγιάννης, Γάρος.

Αντίπαλος του Πυράσου στον τελικό θα είναι ο νικητής από το Σαρακηνός – Αγία Άννα, που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις