Οριστικό: Καμία παράταση στις αδειοδοτήσεις

 

Super League 1 και 2 είχαν ζητήσει παράταση ενός μήνα, μέχρι τις 30 Απριλίου για την τακτοποίηση των οφειλών τους εν όψει της κατάθεσης των φακέλων για αδειοδότηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που συνεδρίασε την Πέμπτη 31/3, έπειτα από εισήγηση του τμήματος Αδειοδότησης απέρριψε το αίτημα ενώ επικύρωσε την σέντρα στο επόμενο0 πρωτάθλημα της Super League για τις 20 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

* Κατόπιν της εισήγησης και του Τμήματος Αδειοδότησης απέρριψε το αίτημα των Super League 1 και Super League 2 για παράταση ενός μήνα στις ΠΑΕ (μέχρι τις 30 Απριλίου 2022 αντί για τις 31 Μαρτίου 2022) για να αποδείξουν τη μη ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών σε σχέση με την επικείμενη διαδικασία αδειοδότησης, καθώς το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με διατάξεις του εγκεκριμένου από την UEFA κανονισμού αδειοδότησης.

* Επικύρωσε την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 1, σύμφωνα με την οποία το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου 2022.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις