Στοίχημα: Το προβάδισμα στη Χάντερσφιλντ

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κουπόνι της Παρασκευής (01/04), καθώς σταδιακά ξεκινούν και πάλι τα εγχώρια πρωταθλήματα μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις εθνικών ομάδων. Το Betarades.gr έχει δυνατή πρόταση για την ημέρα από την Αγγλία, συγκεκριμένα την Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση μεταξύ Χαλ και Χάντερσφιλντ. Βρείτε πλήθος από αγορές για το ματς, όπως και για όλα τα σημερινά, σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες για τη στοιχηματική μας επιλογή παρακάτω.

Στις 21:45, η Χαλ φιλοξενεί τη Χάντερσφιλντ για την 40η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Τραγική είναι η εντός έδρας συγκομιδή της Χαλ το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η ήττα (1-3) από τη Λούτον ήταν η πέμπτη συνεχόμενη. Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της, μάλιστα, έχει δεχτεί εφτά γκολ. Το παράδοξο είναι ότι τα πάει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τους δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Χάντερσφιλντ, που προέρχεται από την τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς, με 3-0 από την Μπόρνμουθ. Δεν κατάφερε να σκοράρει στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Είναι, όμως, καλύτερη ομάδα, ψάχνει αντίδραση για να διατηρηθεί εντός της πρώτης εξάδας και μπορεί να τα καταφέρει.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις