Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νεάπολη (pregame)

Tο βολιώτικο “clasico” κλέβει την παράσταση της 28ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος SL2. Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου συγκρούονται σήμερα στις 2:45 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, με τις δύο ομάδες να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Καίγεται για το τρίποντο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Βόλου καίγεται για τους τρεις βαθμούς καθώς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού απέχοντας 5 βαθμούς από τη σωτηρία. Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο ήττας και είναι βέβαιο πως οι παίκτες θα καταθέσουν και την ψυχή τους για να κατακτήσουν την πολύτιμη νίκη. Σ’ ένα βολιώτικο ντέρμπι, πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης, το γόητρο πάντα αποτελεί το βασικό κίνητρο για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν. Γραικός και Στάμου έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών και σίγουρα η απουσία τους αλλάζει τα πλάνα του Τίμου Καβακά. Αντιθέτως ετοιμοπόλεμος επιστρέφει ο Φιλίποβιτς που αναμένεται να επιστρέδει στο κέντρο της άμυνας.

Στα πιτς Γραικός και Στάμου – Επιστρέφει ο Φιλίποβιτς

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου: Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Κατσούκης, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Ρηγόπουλος, Σκοπελίτης, Χατζής. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Στάμου, Γραικός, Κόκας, Ασαμόα καθώς και οι Κωνσταντίνου, Κότος, Νάνι, Μανάφοφ και Φουρίκης.

Βλέπει ψηλότερα η Νίκη

Με μοναδικό στόχο να κερδίσει το ντέρμπι και να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα θα αγωνιστεί σήμερα στις 2:45 μ.μ., κόντρα στο συμπολίτη, Ολυμπιακό Βόλου, η Νίκη. Οι κυανόλευκοι διανύουν περίοδο φόρμας με συνεχή θετικά αποτελέσματα, έχουν κερδίσει όλους τους αντιπάλους που «καιγόταν» για βαθμούς σωτηρίας και αυτό θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν και σήμερα στη Νεάπολη.

Αγωνιστικά ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών πέρα από αυτό του Αντόνιο Ροχάνο που δεν αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς υπέστη υποτροπή σε θλάση. Έτσι ο τεχνικός της Νίκης Βόλου έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Μοναδική απουσία ο Ροχάνο

Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Πάνος, Αθανασίου, Κυρίτσης, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Τσιμπούκας, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Στοΐνοβιτς, Γκαρσία, Βλαχομήτρος, Βασιλείου, Κάσσος, Μιράντα, Κουσκουνάς, Τζιώρας.

Από την Ηλεία ο ρέφερι

Την αναμέτρηη θα διευθύνει ο κ. Γρηγόρης Ρηγόπουλος από τον σύνδεσμο Ηλείας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ιωάννης Καραλής (Ηλείας) και Παναγιώτης – Γεώργιος Αραβίδης (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Δραγάτης, από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής και παρατηρητής η κ. Χρυσούλα Μαργαρίτη από την Εύβοια.

Ο νεαρός διαιτητής από τον Πύργο, στην πρώτη του χρονιά φέτος στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, δεν έχει σφυρίξει σε κανένα παιχνίδι Νίκης και Ολυμπιακού, κατά το παρελθόν.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου για τα εισιτήρια

Το πρωτάθλημα της Super League 2 μπαίνει στην τελική ευθεία και η ομάδα μας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Απομένουν επτά «τελικοί» μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και ο πρώτος εξ αυτών είναι το προσεχές Σάββατο 2 Απριλίου με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου.

Σ’ ένα κρίσιμο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να σταθεί αρωγός της προσπάθειας της ομάδας, δίνοντας βροντερό «παρών» στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.
Θα πρέπει με τις εκδηλώσεις και τις ιαχές του να αποτελέσει των δωδέκατο παίκτη του Ολυμπιακού και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε για το ντέρμπι με τη Νίκη να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ, προκειμένου η Νεάπολη να κατακλυστεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου συσπειρωμένη και ενωμένη, θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους και είμαστε βέβαιοι, πως ο στόχος μας θα επιτευχθεί.

Τώρα στα δύσκολα ο κόσμος του Ολυμπιακού οφείλει να δείξει τη μεγάλη δυναμική του. Το έχει ανάγκη η ομάδα, το έχει ανάγκη η πόλη. Ραντεβού το Σάββατο στη Νεάπολη…”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις