Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που μαχαίρωσε οπαδό στο Ατρόμητος-ΑΕΚ

Τα στοιχεία του δράστη του μαχαιρώματος οπαδού στα επεισόδια του αγώνα μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές. Πρόκειται για 28χρονο Αλβανό, που καταζητείται.

 Το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής ταυτοποίησε τα στοιχεία του δράστη που μαχαίρωσε οπαδό στον αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στις 7 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για έναν 28χρονο οργανωμένο οπαδό της ΑΕΚ με καταγωγή από την Αλβανία, στον οποίο κατέληξαν οι αρχές μετά από εξέταση βίντεο και συλλογή πληροφοριών, ενώ στη συνέχεια σε έρευνα στο σπίτι του στην Κυψέλη βρέθηκε ρουχισμός και καπέλο που φέρεται να φορούσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με μαχαίρι.

Ο δράστης, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για επεισόδια.

Στα επεισόδια του αγώνα του Περιστερίου είχαν συλληφθεί τέσσερα ακόμη άτομα, ηλικίας 29, 26, 19 ετών, αλλά και ο 28χρονος από την Αλβανία. Τρεις από τους δράστες είχαν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές. Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε απόφαση για ληστεία ενώ ο δεύτερος είχε απασχολήσει για σωματικές βλάβες. Σε βάρος τους είχε σχηματισθεί δικογραφία, ασκήθηκε δίωξη, ωστόσο η υπόθεση του τραυματισμού είχε διαχωριστεί, καθώς ο 28χρονος ήταν ύποπτος για την επίθεση, και παραπέμφθηκε στην κύρια ανάκριση για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι είχαν αφεθεί ελεύθεροι και είχε οριστεί τακτική δικάσιμος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις