Ολυμπιακός Β.:Με προβλήματα για το “διπλό” στην Πυλαία

Με αρκετά προβλήματα θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Πυλαία ο Ολυμπιακός βόλου για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης θα συμπεριλάβει στην αποστολή τις Αναστασία Γαλιατσάτου (αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο) και την Λαμπρινή Αγαγιώτη (υπέστη διάστρεμμα). Ωστόσο, οι δύο παίκτριες θα αγωνιστούν ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνδιού.

…Ελαφρύ διάστρεμμα υπέστη και η Διαμαντοπούλου, η οποία πάντως θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ η Αγκάνη που ταλαιπωρείται από ίωση θα προπονηθεί αύριο Σάββατο και θα ταξιδέψει κι αυτή για την Θεσσαλονίκη.

Ο αγώνας με την Πυλαία κρύβει “παγίδες”, γεγονός που γνωρίζουν καλά οι “ερυθρόλευκες”. Η τεχνική ηγεσία ανέλυσε διεξοδικά την τακτική που θ’ ακολουθηθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία πρέπει παση θυσία να κερδηθεί.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης με τον συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο δούλεψαν πολύ και στο ψυχολογικό τομέα, αφού η κατάκτηση των δύο βαθμών αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση της ανόδου. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα οι “ερυθρόλευκες”  έχουν κερδίσει όλα τα ντέρμπι, αποδίδοντας μπάσκετ αξιώσεων.

Στο μεταξύ με επίπληξη τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Β. για τα γεγονότα που είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνος στο ματς με τον Παναθλητικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις