Νίκη-Ολυμπιακός κοντράρονται στο ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑΘ

Ντέρμπι «μεγάλων» αλλά σε μικρή κατηγορία διεξάγεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Οι παλιότεροι είχαν συνηθίσει να βλέπουν Νίκη και Ολυμπιακό να αναμετρώνται σε επίπεδο Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά σήμερα θα «συγκρουστούν» σε επίπεδο Α1 ΕΣΚΑΘ. Η Νίκη βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση. Μετά την επιτυχία της…

…επί του Γ.Σ. Βόλου στο ντέρμπι κορυφής πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 1ο όμιλο και θέλει να κερδίσει και σήμερα, προκειμένου να παραμείνει εκεί.
Ο Παναγιώτης Νάνης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και επανέρχεται σήμερα δίνοντας ακόμη περισσότερες λύσεις στον Ανδρέα Τσιριγωτάκη, που μετά το «διπλό» επί του Γ.Σ. Βόλου θα κοουτσάρει και σήμερα τους «κυανόλευκους».
Παρόντες θα είναι οι Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ολυμπιακός κάνει την ύστατη προσπάθεια να μπει στα πλέι οφ. Η απόσταση από τη δεύτερη θέση είναι μόλις ένας βαθμός, αλλά στη διεκδίκηση βρίσκονται επίσης ο Γ.Σ. Βόλου και ο Εθνικός Λαρ., γεγονός που δυσχεραίνει το έργο του.
Στον αγωνιστικό τομέα ο Φώνης Μαυρομιχάλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού επανήλθαν οι Κώστας Αλεξίου (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Λεωνίδας Αναστασόπουλος (διάστρεμμα).
Ο Βολιώτης τεχνικός θα παρατάξει την εξής σύνθεση: Ζήσης Καφάσης, Στέφανος Βλήτσιος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Σερμέτης, Δημήτρης Καραθάνος, Χρήστος Βασιλείου, Αλέξανδρος Μακρίδης, Νίκος Παραλίκης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Κώστας Κολιός, Γιώργος Παρασκευάς, Σωτήρης Αχριάνης, Κώστας Αλεξίου, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Θωμάς Καραγεώργος.
Τέλος, κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ απευθύνει η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης προκειμένου να παρακολουθήσουν το σημερινό ντέρμπι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις