Νίκησε και τη Ροδόπη 87 και συνεχίζει….

Με νίκη έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της ο Βόλος 2004 στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κερδίζοντας τη ΡΟΔΟΠΗ 87 με 4-0 και πρόσθεσε άλλους 3 βαθμούς. Με τους τρεις βαθμούς παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, απομένοντας δύο αγώνες εκτός έδρας (μεσολαβεί το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα που θα πάρει τους 3 βαθμούς άνευ αγώνα) στους οποίους θέλει δύο νίκες  για να πετύχει το φετινό της στόχο, να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Το ματς ήταν ισορροπημένο για 30 λεπτά στο 1ο ημίχρονο, με την Κομοτηνή να είναι απειλητική και τον Βόλο να προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στο γήπεδο. Από το 30′ και μετά το σκηνικό άλλαξε με τις γηπεδούχες να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και κυρίως στο 2ο ημίχρονο να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και στο τέλος να καθαρίζουν εύκολα τελικά το ματς.

Το φιλμ του αγώνα:

΄25′ δοκάρι της Ροδόπης σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ

41′ 1-0 με κοντινό πλασέ της Παπαδοπούλου που συνεργάστηκε υπέροχα με την Ζντράβκοβιτς

60′ 2-0 με κοντινό πλασέ της Ζντράβκοβιτς που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση της αντιπάλου τερματοφύλακα, σε δικό της σουτ

82′ 3-0 με εξαιρετικό σουτ στο παραθυράκι της Νάνου που πήρε την ασίστ από τη Νέννε

85′ οριζόντιο δοκάρι σε βολέ της Νάνου από το ύψος του πέναλτι

90′ 4-0 μετά από ωραία ατομική ενέργεια της Νέννε και κοντινό πλασέ

Βόλος 2004: Τσιλίκα, Ιωακειμίδου, Καρακάνα, Βέτσικα, Παπασακελλαρίου, Παπαδοπούλου, Ζήγρα (64’ Νάνου), Γκέκα, Κέκου, Νέννε, Ζντράβκοβιτς (75’ Σαρηγιάννη)

Επόμενο ματς, εκτός έδρας, με την Σειρήνα Γρεβενών στις 17 Απριλίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις