Άμεσα η απάντηση της ΕΕΑ στο θέμα του Ολυμπιακού Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Ως θετικό βήμα θεωρούν στον Ερασιτέχνη το γεγονός ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συζήτησε στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης το θέμα του Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος της ΕΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Παπαλάκης, έφερε στην Επιτροπή το αίτημα του Ερασιτέχνη με τα ερωτήματα για το τι θα ισχύσει στην ομάδα…

…τη νέα χρονιά, μετά την αποβολή του Ολυμπιακού Βόλου από το πρωτάθλημα της Football League και αναμένονται γραπτώς οι απαντήσεις. Η ΕΕΑ αποφάσισε να ενημερωθεί άμεσα ο Ερασιτέχνης μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ, ενώ στη συζήτηση που είχαν με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, Δημήτριο Σιώτο, τονίστηκε πως ο ΚΑΠ που έχει ψηφιστεί από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ την περασμένη χρονιά, θα ενεργοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν από την αγωνιστική περίοδο 2016-17, για όσες ομάδες δηλαδή αποχωρήσουν από το προσεχές πρωτάθλημα και όχι από αυτό που είναι σε εξέλιξη.
Αν όντως συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική και το πιθανότερο είναι να μην πάρει στην πλάτη του χρέη του παρελθόντος, στη περίπτωση που η ομάδα ανέβει άμεσα κατηγορία (δεν θα υπάρχει υποχρεωτικός χρόνος παραμονής τριών ετών στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα). Βέβαια, προϋπόθεση είναι να γίνει άμεσα η λύση και η εκκαθάριση της εταιρείας και όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, δεν πρόκειται ο Ερασιτέχνης να κάνει μονομερείς ενέργειες που θα έχουν ως αποτέλεσμα να θιγούν όσοι κατά καιρούς διοίκησαν την ΠΑΕ, ξόδεψαν χρήματα και χρόνο και δέχτηκαν πολλές φορές και άδικη κριτική, αλλά σε συνεργασία μαζί τους, θα οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βρεθεί η σωστή λύση για την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις