Ενισχύθηκε με Π. Σπανόπουλο η Νίκη

Μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της έκανε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης, αφού ενισχύθηκε με το νεαρό ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Σπανόπουλο, γιο του γνωστού καθηγητή φυσικής αγωγής Δημήτρη Σπανόπουλου. Ο Παναγιώτης Σπανόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΒ Διμηνίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στην ΑΕΚ με…

…την οποία αγωνίστηκε στην εφηβική της ομάδα.

Επέστρεψε στο Βόλο για να ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο Λύκειο και παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ στη Νίκη Βόλου. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, που εφόσον δουλέψει και προσεχτεί μπορεί να δημιουργήσει αξιόλογη καριέρα. Η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης καλοσώρισε τον παίκτη με την παρακάτω ανακοίνωση: “Ο Ο φέρελπις καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Σπανόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στις ακαδημίες της ΑΕΚ και είναι μέλος της Εθνικής ομάδος παίδων, παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα μας, στα πλαίσια της συνεργασίας με τον αθηναϊκό σύλλογο.
Καλωσορίζουμε τον ταλαντούχο αθλητή στον σύλλογό μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, οι οποίες θα έρθουν μέσα απο την προσπάθεια και την προπόνηση.
Τέλος, ευχαριστούμε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, τον κ. Παναγιωτόπουλο και τον κ. Αποστολιδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στα πρόσωπά μας αλλά και στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας, προσβλέποντας και στην περαιτέρω συνεργασία μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις