Βάζει “γκολ” στην ανθρωπιά ενόψει Πάσχα ο Ο.Φ. Νίκης

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, σχετικά με τη φιλανθρωπική δράση του, ενόψει των εορτών του Πάσχα:

“ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ!!!ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

Είναι πλέον γνωστό σε όλους εδώ και 19 χρόνια η προσπάθεια που γίνεται από την Λέσχη ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα προς τον συνάνθρωπο και τις οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες.

Η υγειονομική,οικονομική,κοινωνική κρίση,αλλά και η ανεργία που μαστίζει την κοινωνία μας κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την επιβίωση τους.Η ΛΕΣΧΗ ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ απευθύνεται προς όλους να δείξουμε για μια ακόμη φορά την αγάπη και την αλληλεγγύη.Η προσφυγική μας καταγωγή και τις αρχές που μας δίδαξαν οι πρόγονοι μας,μας καλεί να είμαστε όσο πιο κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους,συγκεντρώνοντας τρόφιμα που θα τα διαθέσουμε σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Όμως δεν ξεχνάμε την ανιδιοτέλεια και την εργατικότητα του αείμνηστου αγαπημένου μας προέδρου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ο οποίος άφησε ”πλούσιο” κοινωνικό έργο και στάθηκε με συγκίνηση και ανθρωπιά στις οικογένειες που είχαν πραγματικά ανάγκη και ήταν υποχρεώση,αλλά και υπόσχεση να συνεχίσουμε τις κοινωνικές μας δράσεις.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τη νέα απόφαση και νομοθεσία της κυβέρνησης τα γραφεία της Λέσχης ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.
Γι’αυτό το λόγο η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας θα γίνεται καθημερινά και τα σαββατοκύριακα στο καφέ ”ΚΙΝΗΣΗ” Μαιάνδρου 14 δίπλα από το ιστορικό γήπεδο ”Παντελής Μαγουλάς” στη Νέα Ιωνία.

Επίσης,δηλώσεις παρέθεσε και η νυν πρόεδρος της Λέσχης ΟΦ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ κα Ζηνοβία Ζαχείλα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

”Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου εκτός από την αγάπη και τον ρομαντισμό της προς την κυανόλευκη μας ομάδα,εκφράζει την αλληλεγγύη και την στήριξη της σε οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη να καλύψουν τις καθημερινές βασικές τους ανάγκες.Βασικός μας στόχος είναι οι κοινωνικές δράσεις,γιατί πάνω απ’όλα οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου έχουν μάθει στα δύσκολα και πάντα επιδεικνύουν το ευαίσθητο κοινωνικό τους πρόσωπο.Προσωπικά όσο και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης μας ήταν χρέος μας να συνεχίσουμε το τεράστιο κοινωνικό έργο που άφησε ο αείμνηστος πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου.

Σας ευχαριστώ πολύ.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις