Τσιμπανάκος: «Ο κύκλος μου έκλεισε στον Ολυμπιακό Βόλου»

Αποφασισμένος να αποχωρήσει στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς από τον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε στο sportstonoto.gr ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων δεν έχει χάσει την αισιοδοξία του για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία λέγοντας πως χρειάζονται τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου:

«Έξι χρόνια την ομάδα πια,  την πήραμε μία ομάδα  – σφραγίδα, χωρίς τίποτα άλλο περιουσιακό στοιχείο και με  χρέη από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από το 2016 που η ομάδα μας  σταμάτησε να μετέχει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μπήκα μπροστά και με ανόδους. Σήμερα, το 2022, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι στην Super League 2 και  με μηδαμινά μάλιστα έσοδα για  δύο χρόνια, λόγω COVID».

Και συνέχισε: «Με μεγάλες θυσίες η ομάδα μας θα δώσει τη μάχη της για την παραμονή στην κατηγορία έως το τέλος. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αφήσει μια παρακαταθήκη,  ένα προπονητικό κέντρο με τρία γήπεδα φυσικού χλοοτάπητα στην εκάστοτε διοίκηση που θα αναλάβει, είτε ο επενδυτής, είτε ο Ερασιτέχνης θα είναι αυτός.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι  εγώ θα αποτελέσω  παρελθόν με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο κύκλος έκλεισε μετά από έξι χρόνια παρουσίας μου στον σύλλογο του Ολυμπιακού Βόλου και με πόλεμο… απεριόριστο από παντού και το χειρότερο  μέσα από  τον Βόλο και όλοι  καταλαβαίνετε τι εννοώ.

Θα παλέψουμε  πάντως μέχρι το τέλος για να σωθεί η ομάδα και να το σημειώσετε παρακαλώ αυτό.  Από τα 6 ματς που μένουν,  αν πάρουμε τα 4 έχουμε σωθεί. Εγώ πάντως θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας, ακόμη και από μακριά,  όπου και όποτε  αυτή με χρειαστεί…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις