Πάνοπλη και με τη δύναμη της έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό (05/03, 17:00)

Πάνοπλη θα παραταχθεί η Νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι για την Α1 ΕΣΚΑΘ που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, σήμερα (05/03) στις 17:00. Ο Ανδρέας Τσιριγωτάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, γεγονός που γέρνει την πλάστιγγα για την τελική επικράτηση προς τους κυανόλευκους.Η Νίκη από την προηγούμενη αγωνιστική απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής κι έτσι σκοπεύει να βαδίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να ριχθεί στη μάχη των πλέι οφ ανόδου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Στέλιος Τσαβές, Νίκος Μαυροφώτης, Φώτης Τάσσος, Σάββας Καραμανλής, Γιώργος Τζίνης, Μπερτιάν Μουχάρεμ, Παναγιώτης Νάνης, Αντώνης Χρηστομάνος, Παναγιώτης Τσώλης, Πλάτων Κέτουλας, Γιάννης Καραγιώργος, Γιάννης Καρπέτης, Νίκος Τζίνης, Θεόδωρος Τοκατλίδης, Γιώργος Σίμος και Χάρης Ξυπνητός, θα αναλάβουν την αποστολή να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί.

Απαραίτητη η παρουσία του κόσμου

Η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να ξαναστήσει το τμήμα στα πόδια του, αρχίζοντας από το απόλυτο «μηδέν». Τα αλλεπάλληλα καλοκαιρινά camp βοήθησαν το μέγιστο ώστε οι ακαδημίες να γεμίσουν και πάλι με μικρούς καλαθοσφαιριστές. Πλέον υπάρχει το όραμα και η ελπίδα πως το τμήμα που εκπροσωπούσε επάξια τον Σύλλογο στις μεγάλες κατηγορίες θα επανέλθει σταδιακά εκεί που ανήκει.

Σ’ αυτή την προσπάθεια απαραίτητη θεωρείται η συμμετοχή του κόσμου της Νίκης. Το αποψινό ντέρμπι, με την ανάλογη παρουσία των φίλων της ομάδας στην κερκίδα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας, θα αποτελέσει μία οικονομική ανάσα για τους ανθρώπους που από την αρχή της χρονιάς μόνο δίνουν, μη έχοντας από πουθενά λαμβάνειν, πλην των χορηγιών.

Αλλεπάλληλα είναι τα καλέσματα όλη την εβδομάδα για την όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία του κόσμου της Νίκης στο αποψινό παιχνίδι:

«Εμείς στο παρκέ, εσείς στην κερκίδα» (video)

 

 «Όλοι το Σάββατο στο Κλειστό κόντρα στην ομάδα του “δημαρχείου”»

«Όλοι το Σάββατο στο Κλειστό κόντρα στην ομάδα του "δημαρχείου"»

“Βλέποντας τον τελευταίο καιρό την ομάδα μας στο μπάσκετ παρατηρούμε μια τεράστια προσπάθεια που γίνετε σε όλους τους τομείς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος και την είσοδο στα play off ανόδου.
Περνώντας και το εμπόδιο του γυμναστικού την προηγούμενη Κυριακή ο στόχος είναι πλέον πιο εφικτός από ποτέ γι αυτό και εμείς δεν έχουμε παρά να βρεθούμε το Σάββατο από τις 16:00 στο κλειστό δώσουμε ακόμα περισσότερη ώθηση στην ομάδα μας για την κατάκτηση του τίτλου, πόσο μάλλον όταν αντίπαλος μας θα είναι ο συμπολίτης η ”ομάδα του δημαρχείου”
ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ”

Το τελευταίο σάλπισμα πριν τη μάχη από τη Διοικούσα Επιτροπή του μπάσκετ της Νίκης:

“Λίγες ώρες μένουν , μέχρι το τζάμπολ του αγώνα Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου και παρακαλούμε πολύ τους φιλάθλους μας οι οποίοι αναμένεται να γεμίσουν τις κερκίδες της ”Σμύρνης” να υποστηρίξουμε την ομάδα μας , μόνο με τη φωνή μας και μέσα σε φίλαθλα πλαίσια,καθώς οι δύο κορυφαίοι διαιτητές του αγώνα, δεν θα επιδείξουν ελαστικότητα. Η Νίκη μας , με ένα σημερινό νικηφόρο αποτέλεσμα,κλειδώνει την είσοδο στα playoff και εκεί πρέπει να έχει τον κόσμο της. Ενδεχόμενη τιμωρία έδρας, θα είναι καταστροφική.
Παρακαλούμε,επίσης, να προσέλθουν σχετικά νωρίς , για να αποφύγουμε την δημιουργία ουρών κατά την έκδοση των εισιτηρίων και να δημιουργήσουν μια αθλητική ατμόσφαιρα ιδιαίτερα κατά την έναρξη της αναμέτρησης, ώστε να παρακινήσουμε τους παίχτες μας, σε ένα δυνατό ξεκίνημα.
Υπενθυμίζουμε ,πώς τα έσοδα της ομάδας μας προέρχονται αποκλειστικά από τις χορηγίες των τοπικών επιχειρήσεων και τα εισιτήρια των αγώνων.Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε την οικονομική ενίσχυση του τμήματος με εισιτήριο 5ε.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ,καλούμε τους άνεργους συμπολίτες μας ,να προσέλθουν ΔΩΡΕΑΝ στο απογευματινό παιχνίδι . Η είσοδος τους θα γίνεται, αποκλειστικά, με την επίδειξη κάρτας ανεργίας.
Σήμερα, είναι ακόμη μία όμορφη μέρα που η Νίκη Βόλου,θα διδάξει πολιτισμό και σε αυτό πρέπει να συνεισφέρουμε όλοι από το πόστο μας…
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ”

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις