Τσουκαλάς: “Θέμα ηθικής η νίκη στο ντέρμπι, να συνεχίσουμε το σερί με ΠΑΟΚ Β'”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το μεσημέρι της Τετάρτης (6/4, 15:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο αρχηγός των κυανόλευκων, Σταύρος Τσουκαλάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το ντέρμπι, το Σάββατο. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που η Νίκη κέρδισε δύο φορές το τοπικό ντέρμπι, σε μία χρονιά, και θέλαμε να το κάνουμε. Μας δίνει τεράστια ώθηση, εκτός από τους τρεις πόντους, ήταν και ψυχολογικό το ζήτημα της νίκης, θέμα ηθικής. Με αυτό το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, το οποίο, απ’ όσο θυμάμαι, στον πρώτο γύρο, μας δυσκόλεψε πολύ. Περιμένουμε και αυτό το παιχνίδι πώς και πώς, προκειμένου να συνεχίσουμε το σερί μας.

Από την άλλη, θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται, μοιράζοντας χαμόγελα στα χείλη των οπαδών μας, γιατί, όσο να ‘ναι, και οι καταστάσεις της ζωής έχουν φέρει δυσκολίες σε όλους. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να ευχαριστούμε τον κόσμο, τον περιμένουμε στο γήπεδο και σε αυτό το ματς, ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις