Πρόστιμο στον Ολυμπιακό Βόλου – Οι ποινές στη SL2

Ανακοίνωση εξέδωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League 2, μέσω της οποίας ανακοίνωσε ποινές για ορισμένες ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα – Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά:

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 5.3.22 με ΠΑΕ Λεβαδειακός).
• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Τρίκαλα).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ Α.Ο. τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει δελτίο πιστοποίησης που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις και των άρθρων του Κανονισμού Προπονητών Ποδοσφαίρου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ τη χρηματική ποινή 4.000€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ).
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις – ρίψεις αντικειμένων. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τη χρηματική ποινή των 2.000€ (αγώνας 6.3.22 με ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας)”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις