Παπακωνσταντίνου: “Χάρηκα τη νίκη στο ντέρμπι, έτσι θα γίνει ο σχεδιασμός για του χρόνου”

Στον ραδιοφωνικό αέρα του BlueheartFM 105,1 και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη φιλοξενήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, αρχικά, αναφέρθηκε στο ντέρμπι, αναφέροντας:

“Χάρηκα τη νίκη στο ντέρμπι. Όλοι ξέρουμε ότι έχει μία ιδιαιτερότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βέβαια, η Νίκη Βόλου και το κύρος της είναι πολύ μεγαλύτερα, σε σχέση με το αίσθημα για μια νίκη σε ένα τοπικό ντέρμπι. Σίγουρα χαρήκαμε, και εμείς και ο κόσμος, αλλά κοιτάμε την επόμενη μέρα, τον επόμενο αγώνα και την επόμενη σεζόν”.

Για το πότε θα είναι στην Ελλάδα και για τον σχεδιασμό, σε όλα τα επίπεδα:

“Λογικά, προς τέλη Απριλίου θα είμαι στον Βόλο. Έχουμε αρχίσει ήδη τις διαδικασίες διαμοιρασμού των τίτλων των μετοχών, επιθυμούμε να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας, απέναντι στον κόσμο μας. Είναι σημαντικό, και για μένα και για τον Βασίλη, είμαστε, πάνω απ’ όλα, φίλαθλοι.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, πρέπει πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να λειτουργήσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, επαγγελματικά, σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να ακολουθηθεί μία συγκεκριμένη διαδικασία. Με το τέλος της σεζόν, θα έχουμε την έκθεση του προπονητή, θα προχωρήσουμε στην αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, κοιτάμε παίκτες, εντός κι εκτός, Ελλάδας. Δεδομένα, είμαστε της φιλοσοφίας ότι η συνέχεια, σε ένα σύνολο, μετράει. Πρέπει να συνεχίσουμε με έναν δυνατό “κορμό”, με παιδιά που γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό που βλέπω φέτος κι έλειψε από πέρσι, είναι ότι έχουμε δημιουργήσει νοοτροπία νικητή. Αυτό είναι παρακαταθήκη και για του χρόνου”.

Όλη η συνέντευξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις