Να συνεχίσει το ΝΙΚΗφόρο της σερί με ΠΑΟΚ Β’ (pregame)

Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των τεσσάρων τελευταίων αγώνων της και το αήττητο των τελευταίων οκτώ επιθυμεί η Νίκη Βόλου που φιλοξενεί σήμερα το μεσημέρι (6/4, 15:00) τον ΠΑΟΚ Β’, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Αντόνιο Ροχάνο (τραυματίας), Παύλο Κυριακίδη και Νέτι Μέτσε (τιμωρημένοι). Με νέο τους “τρίποντο”, οι κυανόλευκοι θα συνεχίσουν να διεκδικούν “στα ίσια” την τρίτη θέση, απέναντι σε Ξάνθη και Αναγέννηση Καρδίτσας, που έχουν 44 βαθμούς, όσους έχει και η Νίκη.

Ο ΠΑΟΚ Β’

Χωρίς τον Ζήση Χατζηστραβό ταξίδεψε χθες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Β’ στο Βόλο, για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μπουργάνης, Μπαλωμένος , Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Τσαούσης, Μελετίδης, Γιαξής, Σαλαμούρας, Κουλούρης, Πανίδης, Τζίμας, Κούτσιας , Φασίδης, Μπράντονιτς, Σπυρίδης.

Τα εισιτήρια

Ανακοίνωση εξέδωσε, χθες το μεσημέρι, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον κόσμο της σχετικά με τη διαδικασία εισόδου του στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας μας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’ (6/4, 15:00), για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ Ομίλου της Betsson Super League 2.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Σκεπαστή κερκίδα: 10 ευρώ
Χώρος VIP: 25 ευρώ

Τα εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα, από το εκδοτήριο του Σταδίου, στην Β’ Πεζογέφυρα.

Ισχύουν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά δεδομένα, σύμφωνα με τις κρατικές επιταγές (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, εντός του τελευταίου εξαμήνου, για ενήλικες, αρνητικό self-test για παιδιά κάτω των 12 ετών, αρνητικό rapid-test για ανήλικους από 13, έως 17 ετών – χρήση μάσκας)”.

Η “σφυρίχτρα”

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνος Βρούζος και Ιωάννης Μηνούδης από την ίδια ΕΠΣ.

Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Αλέξανδρος Μέγας επίσης από την Ένωση Πιερίας και παρατηρητής ο Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις