Από νίκη σε ΝΙΚΗ… υποκλίθηκε και ο ΠΑΟΚ Β’

Την 5η συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Νίκη Βόλου, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Β’ με σκορ 2-1, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη συμπλήρωσε εννέα αγώνες αήττητη, μετρώντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ στο 43’ με τον Βασιλείου με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 69’ με τον Μπράντονιτς. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μιράντα στο 83’.

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς καθυστερήσεις και παίκτες με διάθεση να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού για τον αγώνα Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’.

Το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε πιο «ζωηρό» στον αγωνιστικό χώρο και για περίπου 15 λεπτά πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, δημιουργώντας προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της Νίκης. Από το 15’ και μετά οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους και έψαξαν με υπομονή και επιμονή τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ.

Στο 9’ ο Τσοπούρογλου έκανε «τσαφ» στο σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 17’ ήταν η σειρά της Νίκης να απειλήσει, όμως το ανάποδο «ψαλιδάκι» του Κουσκουνά πέρασε μόλις άουτ. Στο 23’ η μπάλα δεν έκανε το χατίρι και πάλι στον Κουσκουνά όταν η κεφαλιά σε σέντρα του Κάσσου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Με τη Νίκη να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο συνεχίστηκε το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, όμως το σουτ του Μιράντα κόντραρε και απομακρύνθηκε.

Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, γκολ για τη Νίκη

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να χτυπήσει με γρήγορες μεταβάσεις και σε μία από αυτές, στο 36’ η μπάλα έφτασε στον Τάχατο, αυτός έβγαλε σε θέση βολής τον Κουλούρη, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη. Η απάντηση της Νίκης ήρθε στο 43’. Σε μία γρήγορη αντεπίθεση ο Κουσκουνάς αφού διέσχισε το μισό γήπεδο, σέρβιρε στον Βασιλείου που από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Νίκη έδωσε μέτρα στον αντίπαλο και προσπάθησε να βρει δεύτερο τέρμα με γρήγορες μεταβάσεις. Στο 58’ ο Ο Κουσκουνάς έφυγε στην κόντρα, με κούρσα από το κέντρο έφτασε απέναντι από τον Μπαλωμένο, με το πλασέ του επιθετικού της Νίκης να σταματά στα πόδια του πορτιέρε του ΠΑΟΚ.

Ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ, βρήκε απάντηση η Νίκη

Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σκόρερ τον Μπράντονιτς. Ο Γρόσδης έκανε την κάθετη, ο Πάνος δεν έδιωξε, περιμένοντας τον Περιστερίδη να επέμβει, με τον Μπράντονιτς να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία και  από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση της Νίκης ήρθε στο 83’. Ο Αθανασίου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μιράντα από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά. Ο δικέφαλος στο 92’ έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και πάλι, όταν το σουτ του Κουλιεράκη μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Περιστερίδη.

Επόμενος αντίπαλος τα Τρίκαλα

Επόμενος αντίπαλος για τη Νίκη Βόλου τα Τρίκαλα, που θα τα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα στη Φιλιππούπολη, το Σάββατο.

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Αθανασίου, Κάσσος (38’ Παναγιωτίδης), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Πάνος, Τσουκαλάς, Γκαρσία (46’ Αλιατίδης), Μιράντα, Βασιλείου (71’ Βλαχομήτρος) , Κουσκουνάς (88’ Κυρίτσης)

ΠΑΟΚ Β’ (Π. Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο (65’ Γρόσδης), Τάχατος (65’ Γιαξής), Κούτσιας (79’ Πανίδης), Κουλούρης (65’ Μπράντονιτς), Τζίμας (46’ Σπυρίδης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις