Βοσνιάδης: «Η ομάδα έχει “αέρα”, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ Β’, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Ακόμα τρεις βαθμοί, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία, στο πρώτο ημίχρονο, μας δημιούργησε προβλήματα με την κατοχή της, με το συνδυαστικό της παιχνίδι. Βέβαια, μπορεί εμείς να είχαμε τις φάσεις, όταν κλέβαμε την μπάλα και φεύγαμε μπροστά, στη μετάβαση, αλλά γενικά ήταν μία ομάδα που μας προβλημάτισε πολύ, με τον τρόπο παιχνιδιού της.

Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σχηματισμό και να κάνουμε αλλαγές στο ημίχρονο, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο πηγαίναμε καλά, χάσαμε κι ένα τετ-α-τετ, αλλά σε μία ανύποπτη φάση, δεχτήκαμε ένα γκολ, από μία κακή συνεννόηση, και δυσκόλεψαν τα πράγματα. Αλλάξαμε ξανά σχηματισμό, μπήκε ο Βλαχομήτρος, ήρθε η στατική φάση και το γκολ του Μιράντα κι έτσι πήραμε ακόμα μία νίκη.

Η ομάδα, πλέον, έχει “αέρα”. Αν συνέβαινε αυτό με την ισοφάριση, στην αρχή του πρωταθλήματος, θα είχαμε περισσότερα προβλήματα. Βλέπετε πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η καλή ψυχολογία σε μία ομάδα. Ψύχραιμα, βρήκαμε τη φάση και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Με το ίδιο πνεύμα, συνεχίζουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο που παίζει, έχει πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι, σε μεγάλα διαστήματα, μας δημιούργησαν προβλήματα. Συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά που αντιδράσαμε, μετά την ισοφάριση, και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Όταν βλέπει ότι έχει πρόβλημα η ομάδα, την κρατάει, με την εμψύχωση, και την επαναφέρει. Έτσι θέλουμε τον κόσμο μας, να πολλαπλασιάζεται και να έχει αυτήν τη συμπεριφορά. Τους ευχαριστούμε όλους”.

Για το νέο τέρμα της Νίκης από στατική φάση:

“Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Κι εκεί ήταν ο χώρος που κινείται ο τελευταίος μας παίκτης, ο Μιράντα. Μας “βγήκε” η φάση και ο ποδοσφαιριστής εκτέλεσε σωστά. Δουλεύουμε στα στατικά και παίρνουμε πράγματα, μην ξεχνάμε ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, και τα δύο μας γκολ, προήλθαν από στημένες φάσεις. Νομίζω ότι έχουμε ψηλά κορμιά, έχουμε καλά χτυπήματα, θέμα χρόνου ήταν να πάρουμε αποτελέσματα από τα στατικά μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε και τα αμυντικά μας στημένα, νομίζω πως κι εκεί είμαστε σε καλό επίπεδο, από τη στιγμή που αλλάξαμε τον τρόπο που μαρκάρουμε τους αντιπάλους μας”.

Για τον τραυματισμό του Κάσσου:

“Είχε ένα σφίξιμο, θα κάνει μαγνητική αύριο και θα δούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη που, από την αρχή της χρονιάς, τον έχουμε “στα κόκκινα”. Κάποια στιγμή, με τόσα πολλά τρεξίματα, κάτι θα “έβγαινε”. Ας ευχηθούμε να μην τον κρατήσει για καιρό έξω, είναι καλός αθλητής, επανέρχεται γρήγορα και πιστεύω ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό”.

Για την κατάσταση του Ροχάνο:

“Έχουμε ανθρώπους από πάνω του, για να μην “ξεφύγει”. Ο Ροχάνο έχει πάντα την τάση να λέει πως είναι καλά και να θέλει να γυρίσει. Αυτήν τη φορά, δε θα βιαστούμε. Έχει έναν τραυματισμό στον δικέφαλο. Ο Ροχάνο, μην ξεχνάτε, ότι είναι ένας παίκτης που έκανε εγχείρηση στους κοιλιακούς του, το καλοκαίρι, και σε ένα μήνα επέστρεψε στη δράση, δεν το κάνει κανένας αυτό. Με όλα αυτά που δίνει στο παιχνίδι, τα τρεξίματα, τις πιέσεις, τα “γκάζια”, κάποια στιγμή είναι φυσιολογικό, όταν έχεις έρθει από τέτοιο σοβαρό τραυματισμό κι επέμβαση, κάτι να συνέβαινε. Δεν το πρόσεξε γιατί έχει μάθει, ως ποδοσφαιριστής, να είναι στο γήπεδο. Την πρώτη φορά που τραυματίστηκε στο δικέφαλο, νόμιζε πως είναι εντάξει, δεν είχε ξανά τραυματισμούς σε τέτοια σημεία, και το έπαθε ξανά. Δε θα “ρισκάρουμε” με τον Ροχάνο, θα είμαστε προσεκτικοί, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα τον προλάβουμε σε 2-3 παιχνίδια, στο τέλος”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις