Επιστροφή στις νίκες για Θησέα με ντόρτια

Ο Θησέας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα έπειτα από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Σαρακηνό και μάλιστα φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα τον Μαγνησιακό στο κιούπι. Σκόρερ για τους πράσινους, οι Κατσιώτης (14′), Ισά (30′ πέν.), Γκουγκούδης (42′) και Καραλόπουλος (90′).

Δυνατό ξεκίνημα από τους φιλοξενούμενους και 0-3 για το α’ μέρος.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Δ. Κόφφα φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει το γνωστό της παιχνίδι από τις πτέρυγες, με τους Ισά και Κατσιώτη να έχουν πολλές κούρσες στα πόδια τους. Οι φιλοξενούμενοι καρποφόρησαν την υπεροχή τους, στο 14′ όταν μετά από γύρισμα του Ισά από τα αριστερά οι αμυντικοί του Μαγνησιακού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τον κίνδυνο και ο Κατσιώτης από κοντά και όντας αμαρκάριστος στο 2ο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Οι ποδοσφαιριστές του Β. Πανόπουλου προσπάθησαν να βρουν απάντηση στο γκολ του Θησέα και στο 17′ ο Τσιάνος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής δεν βρήκε στόχο για μερικά εκατοστά. Στο 29′ ο Θησέας κέρδισε πέναλτι, έπειτα από γύρισμα του Κατσιώτη από τα δεξιά, ο Καραλής άθελα του έπαιξε την μπάλα με το χέρι έπειτα από “γκελ” στον κακό αγωνιστικό χώρο και λάθος κοντρόλ με τον διαιτητή Τριάντο να υποδεικνύει αμέσως την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση της οποίας ανέλαβε ο Ισά και στο 30′ πραγματοποίησε το 0-2. Λίγο πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 45′ της αναμέτρησης, ο Θησέας διεύρυνε ακόμη περισσότερο το υπέρ του σκορ με σουτ του Γκουγκούδη εντός περιοχής και έκανε το 0-3 .

Έπεσε αισθητά ο ρυθμός στο β’ μέρος, 0-4 στο 90′ ο Καραλόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά και το μόνο που καταγράφηκε στο καλεντάρι της αναμέτρησης, ήταν στο 65′ μια σέντρα του Ισά από την αριστερή πλευρά, με τον νεοεισελθόντα Δούλα να “πετάγετε” στο 1ο δοκάρι όμως βρήκε την μπάλα πολύ άτσαλα και την έστειλε πολύ πάνω από το οριζόντιο του Παρκιώτη, ενώ από πλευράς Μαγνησιακού, ο Γκέρτσος προσπάθησε να βάλει το γκολ της τιμής, όταν σε προσπάθεια του στο 70′ με σουτ εντός περιοχήςείδε την μπάλα να φεύγει μόλις διπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπουργάνη. Και ενώ όλα έδειχναν πως το σκορ δεν θα άλλαζε, ήρθε ο Καραλόπουλος στο 90′ με ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση για να υπογράψει το τελικό 0-4 για την ομάδα του.

Συνθέσεις:

Μαγνησιακός: (Β. Πανόπουλος) Παρκιώτης, Τσιγκλιφής(62′ Μπάλλας), Γκέρτσος, Γιαμαλής, Προβιάς, Καραλής(46′ Βασιλείου), Κρανιάς, Οικονόμου, Τσιάνος, Κόκκας, Αντωνόπουλος (62′ Μωϋσίδης).

Θησέας: (Δ. Κόφφας) Μπουργάνης (68′ Γκίκας), Ακριβούσης, Κουρτέλης, Γαρυφάλλου, Μούτος, Καραλόπουλος, Ισά, Γιαννούλας (68′ Μιτζέλος), Κόρμπας (60′ Δουλάς), Γκουγκούδης, Κατσιώτης.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις