Στην αντεπίθεση η ΑΣΑ: Αναφορές, καταγγελίες και μηνύσεις…

Στην αντεπίθεση πέρασε η Αναγέννηση Καρδίτσας κάνοντας γνωστές μια σειρά από κινήσεις που έγιναν ή θα γίνουν σε σχέση με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.
Έτσι σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Παπαδημητρίου, η ΑΣΑ ήδη έκανε αναφορά και καταγγελία κατά του Αλέξη Κούγια στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στην Επιτροπή Δεοντολογίας αντίστοιχα και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας για να ερευνήσει τυχόν παραβατικές συμπεριφορές οποιουδήποτε προσώπου. Παράλληλα ενημέρωσε πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αλέξη Κούγια.
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Παπαδημητρίου:
Με μεγάλο ενδιαφέρον όλοι παρακολουθούμε τις συνεχείς προσωπικές δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλεξίου Κούγια, οι οποίες συνήθως αφορούν την ομάδα μας. Μάλλον ασχολείται περισσότερο με την δική μας ομάδα παρά με την ΑΕΛ, όπως θα ήταν φυσιολογικό. Προσωπικά δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως ο κ. Κούγιας θα προχωρήσει σε καταγγελία στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα. Εμείς, ως ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, έχουμε ήδη καταθέσει: α) Αναφορά κατά του Αλεξίου Κούγια στον αθλητικό εισαγγελέα, β) Καταγγελία κατά του Αλεξίου Κούγια στην Επιτροπή Δεοντολογίας, γ) Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας για να ερευνήσει τυχόν παραβατικές συμπεριφορές οποιουδήποτε προσώπου, συνδράμοντας ως ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, το έργο του με όλες μας τις δυνάμεις για τη διαλεύκανση της αλήθειας σχετικά με όσα δηλώνονται τις τελευταίες ημέρες και αφορούν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό (άνοιγμα τηλεφώνων, έρευνα πρακτορείων για τυχόν παράνομο και ασυνήθη στοιχηματισμό, ενδεχόμενες διακυμάνσεις παράνομου στοιχηματισμού κλπ). Βεβαίως, θα καταθέσουμε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Αλεξίου Κούγια για τις ανυπόστατες κατηγορίες του και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τόσο κατ’ εμού ως Προέδρου όσο και κατά της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας και μελών της ομάδας μας. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα ηνία ενός εκ των πιο ιστορικών συλλόγων της χώρας μας, της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, στόχος μου ήταν και είναι να την οδηγήσω εκεί όπου δεν έχει φθάσει μέχρι σήμερα. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις για όσο διάστημα θα είμαι στον προεδρικό θώκο του Συλλόγου και να είναι άπαντες βέβαιοι πως σύντομα θα τα καταφέρουμε, διαπνεόμενοι πάντα από κανόνες ηθικής, συνειδήσεως και ευ αγωνίζεσθαι.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας
Δημήτριος Παπαδημητρίου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις