Στα “κόκκινα” ντύθηκε το ντέρμπι στη Ν. Ιωνία

Μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στη Ν. Ιωνία επί της Νίκης με σκορ 65-82. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν σαφώς καλύτεροι σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχαν πάντα την πρωτοπορία στο σκορ. Στο 4.35′ μάλιστα προηγήθηκαν με 10-0, ενώ και στη συνέχεια επέβαλαν το…

…ρυθμό τους, παίζοντας πιεστική άμυνα κι έχοντας εξαιρετικούς στην επίθεση τους Καραγεώργο, Καφάση, Βλήτσιο, Παρασκευά και Καραρήγα που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Από την άλλη πλευρά η Νίκη παρουσιάστηκε αγχωμένη και κατώτερη των δυνατοτήτων της, αν και είχε την ένθερμη συμπαράσταση εκατοντάδων οπαδών της που δημιούργησαν “καυτή” ατμόσφαιρα.

Μάλιστα το ματς άργησε να ξεκινήσει επειδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκαν δεκάδες άσπρες ταινίες, εκατοντάδες χαρτάκια, ενώ διακόπηκε όταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο πετάχτηκαν αντικείμενα και άναψαν και καπνογότα. Οι διαιτητές Α1 που διαιτήτευσαν την αναμέτρηση έγραψαν στο φύλλο αγώνος για τις ρίψεις αντικειμένων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πετάχτηκε, όπως κατήγγειλαν παίκτες των “ερυθρολεύκων” και καπνογόνο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Βόλου. ΗΔιοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε λόγο για εχθρική ατμόσφαιρα, παρά τις προσπάθειες των Διοικούντων της Νίκης περί του αντιθέτου.

Δεκάλεπτα: 12-19, 32-43, 48-61, 65-82

Ολυμπιακός Βόλου (Μαυρομιχάλης): Καραγεώργος 14 (3), Παραλίκης, Καραρήγας 12 (4), Αλεξίου, Καφάσης 16, Αχριάνης 2, Βασιλείου, Καραθάνος 4, Βλασταρίδης, Αναστασόπουλος 5 (1), Βλήτσιος 18 (1), Παρασκευάς 11.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις