Αυτοί οι παίκτες έχουν απομείνει στα Τρίκαλα

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα, είχαν βγάλει ανακοίνωση πριν ένα μήνα (3 Μαρτίου) όπου μεταξύ άλλων έλεγαν ότι «θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε μέχρι τέλους την προσπάθεια».

Όμως δεν θα το τελειώσουν όλοι όλο αυτό το «μαρτύριο», καθώς αποχώρησε μετά τον αγώνα στην Αριδαία ο Ελευθεριάδης και οι πληροφορίες λένε ότι μάλλον θα αποχωρήσουν και ένας ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Δυστυχώς, τα προβλήματα διαβίωσης και λειτουργίας της καθημερινότητας των παικτών  πια, φέρνουν και άλλες απώλειες.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα πάει στα άλλα 4 ματς με 14 ή 15 παίκτες και αν βάλουμε και κάποια τιμωρία ή τραυματισμό που δεν ευχόμαστε, τότε ο ΑΟ Τρίκαλα μετά βίας θα συμπληρώνει 11αδα και μια, δύο αλλαγές.

Ελπίζεται ότι αυτοί που έμειναν παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν θα το πάνε μέχρι το τέλος και δεν θα δούμε την ακόμη πιο άσχημη εικόνα η ομάδα να μην καταφέρει να προσέλθει σε αγώνα.

Τουλάχιστον να αποχαιρετήσει την κατηγορία και αυτή την «τραγική» σεζόν απ΄ όλες τις απόψεις, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει μέχρι στιγμής στον ΑΟ Τρίκαλα και το παλεύουν ακόμη είναι οι:

  1. Περλέσι
  2. Ντιαλόσι
  3. Γκοβίνας
  4. Ευθυμίου
  5. Ιωαννίδης
  6. Μανίσογλου
  7. Μυλόπουλος
  8. Νιάρος
  9. Ριζογιάννης
  10. Σανδραβέλης
  11. Φουτσίνι
  12. Κλεμέντε
  13. Γκιντεκέ
  14. Κεχαγιάς
  15. Πέλκας
  16. Χειρίτραντας

ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ

AOT-Νίκη Βόλου (Κυριακή 10 Απριλίου)
Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟΤ (Τετάρτη 13 Απριλίου)
ΑΟΤ-ΠΑΟΚ Β΄(Σάββατο 17 Απριλίου)
ΑΕΛ-ΑΟΤ (Κυριακή 1 Μαϊου)

πηγή: trikalasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις