Την Κυριακή στο ΕΑΚ ο τελικός κορασίδων Ολυμπιακός Β.-Αετοί Λάρισας

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της πρωταθλήτριας Μαγνησίας ομάδας μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου που την ερχόμενη Κυριακή 10 Απριλίου στις 2μ.μ. στο ΕΑΚ του Βόλου θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο εκ των δύο τελικών (ο 1ος που ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 6 Απριλίου στη Λάρισα, αναβλήθηκε λόγω της απεργίας και θα οριστεί εκ νέου από την ΕΣΚΑΘ) την ισχυρή ομάδα των Αετών Λάρισας.

Μετά από 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και την άνετη επικράτησή της στον διπλό ημιτελικό με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Λάρισας, οι νεαρές «ερυθρόλευκες» με υψηλό ηθικό και καλή ψυχολογία, έχουν αποκλειστικό στόχο τη νίκη προκειμένου να κάνουν το πρώτο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλίας.

Οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου και Κώστας Δέρβος θα συμπεριλάβουν στην αποστολή τις καλαθοσφαιρίστριες Βασιλική Σιουμουρέκη, Κατερίνα Πολύζου, Δέσποινα Καραστάθη, Μαρίνα Κοτοπούλη, Σμαράγδα Λογοδότη, Αναστασία Ράπτη, Λυδία Δαλαμάγκα, Κατερίνα Δραγατζίκη, Μαριτίνα Νιφόρου και Αναστασία Πολύζου.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου εύχεται στις αθλήτριες και στους προπονητές καλή επιτυχία στους δύο τελικούς και πιστεύει πως η νέα γενιά καλαθοσφαιριστριών της ομάδας, θα φέρει στον σύλλογο τον δεύτερο φετινό τίτλο μετά την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μαγνησία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις